Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2009 ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הציעו לי את עסקת הטרייד אין הבאה. רכב ליסינג רנו מגאן אוטומט 2009 עם 86000 קילומטר עם אחריות לשנה כולל מכלולים. טסט לחצי שנה. לפי היסטורית הטיפולים אין כלום חוץ מטיפולים שוטפים. בתמורה אני משלם להם 35000 שח ומוסר את רכבי: פיגו 306 מודל 2000. האם לדעתכם העסקה משתלמת?

בגדול זה אמור לשמש כרכב שני שיכול להכניס שלושה ארבעה ילדים קטנים ונהג.

תודה

פורסם

מי הטרייד אין? הטרייד אין של היבואן או סתם טרייד אין ז. ובניו? יש הבדל.

הנתונים נשמעים סבירים. המחיר טיפה נמוך מדי, לרכב אין איזה נזק בשלדה או משהו?

אם אין שום דבר חוץ מטיפולים שוטפים, זה אומר שהטיפול הבא (והוא מאוד יקר) הוא עליך. מדובר בטיפול של 90 אלף ק"מ שמחליפים בו טיימינג וכל מיני נוזלים ושמנים. זה אומר שצריך לנסות להתקזז עליו עם חברת הטרייד אין או שהם יבצעו את הטיפול.

זה רכב טוב להסיע משפחה, אבל לגביי ה306, כדאי לנסות למכור לבד, כך יהיה לך קלף מיקוח טוב יותר על מחיר הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. הרכב מומלץ.

2. הרכב מאוד מומלץ.

3. הרכב מאוד מומלץ במידה וטופל כמו שצריך במהלך שירותו בליסינג. אני לא הייתי מתפשר, רוכש מקרסו טרייד אין, זה רכב רגיש להזנחות וחשוב לבדוק את ההיסטוריה לפני שאתה רץ לבדיקות נוספות.

שמעתי על רבים מהפורום שנהנים מהרכב משנתונים 2007 ומעלה. 2009 זאת הגרסה הכי משודרגת והכי מומלצת לדגם הנ"ל. יחסית חסכוני, מהנה, בטיחותי ואמין.

קח בחשבון שהחלפת רצועת טיימינג היא יקרה ולכן תעשה זאת כעת אם ניתן.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

שלום ותודה על התשובות.

החברה הינה שלמה סיקסט. למען האמת הסוכן מכירות אמר שיש לרכב שרשרת ולא רצועה ולכן חשבתי שאין טיפולים מיוחדים לעשות.

יכול להיות שזה לא נכון?

בנוסף הוא בירר ולטענתו ברנו מגאן צריך לעשות טיפול "כבד" הכולל טיימינג כל 120,000 ק"מ ולא כל 90,000.

אז מה נכון?

פורסם

תסתכל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=446342&highlight=%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F+%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92

DAN-IDIN עובד במוסך מורשה רנו, הוא בעל מקצוע מומחה .

הרכב בן 4, לא משנה מה הקילומטראז', צריך להחליף טיימינג אחרי 4 שנים.

הסוכן של שלמה סיקסט מתנהל בצורה שמעלה תהיות לגבי טיב המקום - בהתחלה הוא מספר שאין רצועת טימינג, אחרי זה הוא מספר שצריך להחליפה אחרי 120 אלף ק"מ.

אם אתה רוצה להיות בטוח ב 100%, תתקשר לכל מוסך מורשה רנו, והם יגידו לך מתי מחליפים את הרצועה.

אני לא חושב שההוראות השתנו בין 2008 ל 2009 למגאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש ברכב הזה רצועה ולא שרשרת להחלפה כל 5 שנים או 120000 ק"מ הקודם מבניהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקי. אכן צריך לפי הספר כל 120000 קילומטר אך ממה שראיתי בפורום כולם ממליצים לבצע ב90000. כיון שלפי הספר יש לי עוד עשרות קילומטרים שלמה סיקסט לא מסכימים לספוג זאת עליהם וזה אומר שאני אצטרך לשים על הרכב בעוד כמה חודשים 2500 שח על רצועת טיימינג. אם כך המחיר בסהכ יגיע ל 37500 שח לאחר טרייד אין.

מה דעתכם זה עדיין משתלם? דרך אגב בנוגע לרכב שלי שאני מחזיר קניתי אותו ב12000 לפני ארבע שנים ובעסקת טרייד אין הם מציעים לי תרומתו 6000 שח.

פורסם

אני לא הייתי קונה רנו מגאן, מכונית שמאוד רגישה לתחזוקה לקויה, מחברת ליסינג כמו שלמה סיקסט שחרטה על דגלה תחזוקה מינימלית במוסכים פנימיים שאיכותם מוטלת בספק.

חוץ מזה, קיבלת הצעת טרייד אין סבירה בהחלט (בהנחה והמגאן שאתה עומד לרכוש לא שבורה או אחרי תאונה ומצבה סביר).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק באמצעות חבר, או אפילו בעצמך, כמה הרכב יעלה אם תבוא לשם עם מזומן בלבד.

תמיד יותר משתלם לקנות רכב בכסף בלבד ולא בטרייד אין.

אני מעריך שאת הפיג'ו שלך תוכל למכור בסביבות ה10 אלף ש"ח.

פורסם

אני הייתי הולך לקרסו ומבצע חיפוש לגבי רנו מגאן.

אל תסתבך עם רכב מוזנח, זה יעלה לך בזמן וביוקר

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אני ביררתי לגבי טיימינג למגאן אומנם ידנית , שנת 2005. לא יודע אם יש הבדל אבל שם העלות היא 1200 שקלים כולל הכל . במוסך שמתמחה בצרפתיות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

השאלה זה מה "כולל הכל"

מבחינתי "כולל הכל" פרושו: רצועה, מותחנים, מחזירי שמן ובאופציה (בהתאם למצבה) גם משאבת מים.

יש מוסכים מבחינתם "טיימינג כולל הכל" פרושו החלפת רצועה בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
השאלה זה מה "כולל הכל"

מבחינתי "כולל הכל" פרושו: רצועה, מותחנים, מחזירי שמן ובאופציה (בהתאם למצבה) גם משאבת מים.

יש מוסכים מבחינתם "טיימינג כולל הכל" פרושו החלפת רצועה בלבד.

אם פותח השרשור ירצה הוא מוזמן לשגר ה"פ ואתן לו בשמחה את הפרטים של המוסך. לא נכנסתי לעובי הקורה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אני ביררתי לגבי טיימינג למגאן אומנם ידנית , שנת 2005. לא יודע אם יש הבדל אבל שם העלות היא 1200 שקלים כולל הכל . במוסך שמתמחה בצרפתיות.

אשמח אם תשלח לי את המידע על המוסך ומה זה כלל בפרטי.

הצלחתם להפחיד אותי בנוגע לשלמה סיקסט אך עדיין הרכב אצלם נמצא שבוע בלבד ולטענתם הוא לא עבר שום תאונה ושוב ההיסטורית טיפולים ממש נקייה.

יש לי מסוכניק שמוכן לבדוק את הרכב (ללא תשלום) ע"מ לוודא כי הרכב תקין.

בנוגע לכך שאוכל למכור את הרכב שלי ב-10k, אני מסופק, אמנם החלפתי גיר (מפירוק-יבוא) ועשיתי טיימיניג ואמנם זהו רכב של 150,000 קילומטרז' בלבד (=רכב שני) אך מצד שני כל הטיפולים היו ללא תיעוד ולעיתים אף ב"מוסך מדרכה" וכן זהו רכב עם פגיעת שאסי (כך טען האדם שקניתי ממנו)כך שהמחיר שלו ממילא לא גבוה.

• תוכן חדש...