Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה-וביטולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי אתמול בחניה ליד מדרכה שכולה פס לבן בלי כלום לידה...לא הדברים האלה שמכניסים שקלים ולא שום דבר שמראה שאסור לחנות.הלכתי ל10 דקות וכשאני חוזר אני רואה דו"ח של 500 שקל על השמשה.כמובן שהתחלתי לברר למה והסבירו לי שבזאת חניה של נכים.טוב התחלתי להסתכל מסביבי וראיתי שלט שמכוסה כולו בענפים של העץ ולא רואים אותו וגם ה"איקס" שעל הכביש כולו נחמק ולא רואים אותו.עכשיו השאלה שלי האם זאת עילה מספיק טובה כדי לבטל את הדו"ח כי אני לא הייתי חונה אם הסימנים האלה היו ברורים.מה עלי לעשות ?(לצלם את המקום ולצרף למכתב?)ומה עלי לרשום במכתב.

עיריית פ"ת:snipersmi

אהלן מה נישמע???.

פורסם
עיריית פ"ת:snipersmi
אחותי חנתה באותה צורה בדיוק עם אותן נסיבות ברחובות.

לה אפילו גררו את האוטו.

שלחתי תמונות ומכתב מפורט מאוד.

החצופים סרבו לבטל את הדו"ח ואפילו שלחו לה הודעת תשלום חדשה.

אנחנו נתראה איתם בבימ"ש.

פורסם

לעמוד עם מצלמת וידיאו ולצלם עוד רכבים ולא של נכים חונים שם, לפנות לנהגים ולשאול אם הם שמו לב לשלט, ולתעד את הכל.

בנוסף לצלם בסטילס את הסימון המחוק על הכביש והעץ שמסתיר את השלט ואת שפת המדרכה.

ולקוות לטוב

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אכן, לצלם... רק בסטילס, ומומלץ לא דיגיטאלי (לא יודע למה, יש איזו שהיא סלידה מזה, אז תצלם בדיגיטלי ותפתח החנות כמו שאני עשיתי)

לי היה מיקרה דומה, רח' דו סיטרי, מצידו האחד תמרורים שאומרים שאסור לחנות ליד המידרכה. בצד השני כלום...

אני חניתי בצד השני, וגם הגעתי משם.

על הדו"ח היה רשום את מיספר הרחוב...

בקיצור, באתי יום למחרת עם הדו"ח, החנתי את הרכב, שמתי עליו את הדו"ח, לקחתי מחנות בסביבה עיתון מים אתמול וצילמתי מכל הזוויות.

שלחתי ערעור ו... רוב הסיכויים שאין יותר דו"ח...

נסה, אין לך מה להפסיד...

בכל אופן, הם שאלו אותי אם התמונות הגיעו ממצלמה דיגיטאלית, אני אוטומטית עניתי "לא" (מובן שכן) ושאלתי "למה?"...

אז הפקידה ענתה שישנן בעיות עם "קבילות" של תמונה דיגיטאלית (חחח, כאילו שאי אפשר לסרוק תמונה ולשנות שם דברים באותה מידה :wink: , טיפשים....)

אל תוותר לנבלות!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם אתה מפ"ת?

התביעה תטען כי אתה מכיר את האזור ולא יהיה לך שום סיכוי לצאת מהדוח הזה והשופט יקבל את עמדתם אם אתה לא מהאזור אזי יש לך עוד סיכוי כלוש ולטעון שהעיריה היא הגורם שלא רואים את החניה של הנכים.

אולם סכום הכנס נראה לי קצת גבוה לעובר עבירה של החנית הרכב בחניה של נכים

אתה צריך לברר אם זה הקנס שמצוין בחוק תואם לסכום הקנס שאת קיבלתה.

פורסם

חניה בחניית נכים=קנס 500 שקל. לא טעות - ככה זה אמור להיות. ובצדק. אחד הקנסות היחידים שגובהו מתאים לחומרת העבירה.

(ובלי קשר - אם המקום לא מסומן כראוי ומישהו קיבל דו"ח לאחר שחנה בטעות - להילחם עד הסוף. גם כדי לא לשלם סתם, וגם כדי שידאגו לסימון ברור)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איך אני מערער על הדו"ח ?צריך ללכת לשם או לשלוח דואר רשום זה מספיק.....דחוף כי עוד יומיים נגמר לי חודש שניתן לערער.......כבר יש לי את הצילומים ויש הכל..

אהלן מה נישמע???.

פורסם
איך אני מערער על הדו"ח ?צריך ללכת לשם או לשלוח דואר רשום זה מספיק.....דחוף כי עוד יומיים נגמר לי חודש שניתן לערער.......כבר יש לי את הצילומים ויש הכל..
שתי האפשרויות טובות:

(1)לגשת למח' הפיקוח העירוני ולהגיש ערר בו במקום - יש לקחת אישור על הגשת הערר.

(2)לשלוח מכתב רשום - יש לשמור את הקבלה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...