Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וזוגתי כבר זמן מה מתחבטים בשאלה זו. אנו שותים נס קפה של עלית כל בוקר.

אם זה רלוונטי, אני מכין את הנס שלי עם כפית גדושה ולזוגתי שם חצי כפית. מים עד חצי והשאר חלב. בלי סוכר כלל.

האם יש טעם להשתדרג למכונת נספרסו? ממה שהבנתי מבחר הקפסולות רב אך לא כולן מתאימות לקפוצ'ינו אלא יותר לאספרסו.

בנוסף, חוזק הקפסולות גדול בהרבה בהשוואה לנס שאנו רגילים לשתות.

אז האם להמשיך בהכנת הנס כל בוקר ולא לחפש "הרפתקאות" או ששדרוג למכונה של נספרסו יכול לשדרג את הנס של הבוקר?

אם מקום השאלה בגיבוב, כך יהיה.

פורסם

לא בגיבוב, אך יש לזה תשובה פשוטה. לך ותטעם. בכל חנות נספרסו מציעים לך מבחר טעימות והדגמות ככל שרק תרצה.

תבדוק בעצמך ותחליט. שווה או לא.

פורסם

לנספרסו יש "בוטיקים" (שונא את המילה הזאת) בכיכר המדינה ובקניון רמת אביב שם אתה יכול לטעות ולהתרשם, ייתכן שיש עוד מקומות לטעימות.

לך ייתכן והייתי ממליץ,אך עבור זוגתך זה סתם ביזבוז של כסף.

פורסם

אם אתה מחובבי נס קפה, וקפה בבית קפה בד"כ חזק לך,

אז התשובה היא לא.

אישתי גם שותה נס קפה בלבד, ולמרות שיש מכונה בבית, (Nesspresso)היא לא אוהבת גם את הקפסולה החלשה ביותר...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

טעמנו איזו קפסולה שהייתה בינונית-חלשה, חוזק 4-5 נדמה לי. והיא הייתה חזקה טילים :oops:

זה היה ללא חלב. כי נגמר להם.

פורסם

לדעתי המקסימום שדרוג שתצטרך עם הנס עלית שאתם שותים (AKA "נֶס חוֹל") זה לשים את הנס והסוכר, להקציף אותו עם כפית כמו שהיינו עושים לפני 30 שנה..ואז להוסיף מים חמים וחלב :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לדעתי המקסימום שדרוג שתצטרך עם הנס עלית שאתם שותים (AKA "נֶס חוֹל") זה לשים את הנס והסוכר, להקציף אותו עם כפית כמו שהיינו עושים לפני 30 שנה..ואז להוסיף מים חמים וחלב :lol:

אנחנו לא שמים סוכר כלל.

פורסם

מצד אחד אם אתם מסופקים מהנס קפה עלית לא נראה לי שכדאי לקנות נספרסו רק כי זה באופנה .

אבל בתור אוהב קפה אני מתקשה בכלל לקרוא קפה לאבקת חלודה הזאת שנקראת "נס קפה עלית" לכן אני מבטיח לכם שאחרי שתתרגלו לא תרצו להסכל אחורה.לדברים טובים מתרגלים מהר ולומרות שקפסולות נספרסו זה לא פסגת הקפה זה הבדל של שמיים וארץ לעומת נס קפה עלית.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
טעמנו איזו קפסולה שהייתה בינונית-חלשה, חוזק 4-5 נדמה לי. והיא הייתה חזקה טילים :oops:

זה היה ללא חלב. כי נגמר להם.

אם 4-5 היה חזק טילים,

עזוב אותך ממכונה,

תוציא את הכסף (כמה מאות שקלים עד אלפי שקלים על מכונה + כמה עשרות / מאות שקלים לחודש על קפסולות)

על משהו אחר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מי ששותה ומרוצה מנס קפה עלית (או נס קפה בכלל), פשוט אין לו תקווה.

Words

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...