Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בהחלטה בין קורולה חדשה שמגיעה למחיר של 135 אלף על הכביש

לבין אופל ברלינה במבצע חבר שמגיעה ל122 אלף על הכביש עם כול התוספות

חשוב לי צריכת דלק בעיקר בן עירוני ונוחות נסיעה.

תודה

פורסם

אתחיל בגילוי נאות,אני עובד באופל.

ולנושא,שתי המכוניות מוצלחות מאוד,בכל הנוגע לצריכת דלק הטויוטה תהיה חסכונית יותר,בהפרש שיצדיק 12K?כנראה שלא.

לא אכנס לפרטים מכיוון שאני מניח שראית את שתי הרכבים ונהגת בהם [ואם לא,תעשה זאת] , אך האופל במחיר "לצרכן" אם נקח בחשבון את האבזור שמקבלים חברי חבר תעלה 140K,ב122K היא עסקה מצויינת!

בהצלחה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אופל היא מכונית נאה מאוד, אין ספק. הבעיה שאופל אף פעם לא הצטיינה באמינות גבוהה וחלקים שלה יקרים. טויוטה, במחיר המופרז שהיא נמכרת כאן, לדעתי, גם לא אופציה הכי טובה במובן של מחיר-תועלת. לטעמי, קורולה גם מכוערת וחסרת פרופורציות נאות. משהו קרה ליפנים בזמן האחרון. אז אם הייתי נעול כמוך רק על שני הדגמים האלה, הייתי בוחר באופל. שום דבר בטויוטה לא מצדיק הוספת 13000 שקל .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכרת פעם אופל שזו דעתך?

מניסיוני האישי זה לא.

אני לא יודע מה רמת האבזור של הקורולה והאסטרה שהוא רוצה לרכוש לעומת גרסת הליסינג אבל לדעתי את הדגם היותר מאובזר מגרסת הליסינג יהיה קל יותר למכור במחיר נורמלי ולא בשחיטה שעושות חברות הליסינג למחירון הרשמי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היית נמנע בכל מחיר מטויוטה בגלל איבזור עלוב, יבואן שחושב שהוא אלוהים ולאחרונה גם רכבים מכוערים בטירוף

הקורולה החדשה דווקא מיישרת קו עם המקובל בקטגוריה בכל מה שקשור לאבזור. אפשר להגיד שפה ושם חסרים כמה דברים קטנים אבל עלוב הוא בטוח לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...