Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת שירות בבית קפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ניסיוני הדל בבתי קפה,הקפה אמור להגיע עם הארוחה.

בכל מקרה דברים כאלה שכן משנים לך תמיד מציינים בעת ההזמנה,לי לדוגמא לא משנה מתי יגיע הקפה,אז לא הייתי חושב על לבקש אם הוא יגיע לפני או אחרי.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
הניסיון שלי הוא דווקא הפוך. מי שלא מתעקש לא מקבל, ודווקא אלא שצועקים מקבלים. בכל תחומי החיים בישראל.

מה הקשר?

למה שלא תקבל? שילמת קיבלת

ודווקא אלו שצועקים סתם, סובלים וכבר יוצא להם כל החשק וההנאה מהארוחה.

הלקוחות הקבועים שלנו, שנחמדים כמובן מתחילים לעשות להם את הקפה הקבוע שלהם עוד שהם עומדים בתור בקופה.

תמיר.

פורסם

חבר פעם סיפר לי שהוא אוהב לגשת לבית קפה שלא היה בו מעולם ולבקש בטון אסרטיבי "את הרגיל בבקשה". לטענתו או שהוא מקבל קפה עם חיוך, או ששואלים אותו מה זה הרגיל, ואז כשהוא מסתובב ללכת בעלבון - הוא מקבל קפה עם התנצלות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
חבר פעם סיפר לי שהוא אוהב לגשת לבית קפה שלא היה בו מעולם ולבקש בטון אסרטיבי "את הרגיל בבקשה". לטענתו או שהוא מקבל קפה עם חיוך, או ששואלים אותו מה זה הרגיל, ואז כשהוא מסתובב ללכת בעלבון - הוא מקבל קפה עם התנצלות.

אני לא מאמין לסיפור המעשיות כנ"ל - אולי צחקו איתו וזרמו עם הקטע .

מידע עובר בצוות , ומנהלים מודעים לכל - לפעמים במודע מעלמים עין :wink:

בד"כ לקוח מוכר מתחיל את ההזמנה בשיחה נחמדה ושואל לשלום העובדים וכו' .

ולקוח מתוסכל (הוא לא יכול להיות קבוע , כך שאין לו רגיל , הוא תמיד סובל ) יתמקד בעצמו כי הרי הוא מוקד היצירה האלוהית .

ראו את התמונה כך - אמא , אחותך , אשתך חברה שלך עובדות כאן - את היחס אשר אתה רוצה כי יקבלו , תן לאחרות .

ובנימה אופטימית רגילה מותאמת .

אחד נכנס לבר ומבקש מהברמן 4 קרלסברג . הברמן אומר לו רוצה לנסות בירה אחרת , הבחור אומר לא , זה הרגיל שלי .

שותה ויוצא , רואה ספסל ברחוב נשכב ונרדם .

בסיום העבודה בבר העובדים יוצאים , רואים ת,בחור שוכב על הבטן מסטול וגם המכנס חצי מופשל ,,

למחרת נכנס הבחור שוב לבר ומבקש תן לי 4 בירה אחרת , הברמן שואל למה לשנות , מה קרה עם הרגיל שלך ,,

הבחור עונה אחרי הרגיל שלי אתמול התחת מאוד כאב לי היום .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מהרגל אישי שלי, אני תמיד מבקש את השתיה (קרה) עם הארוחה ולא לפני כן (נהוג להוציא שתיה הרבה לפני הארוחה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב. תודה רבה.

השכלתי.

מחלק מהתגובות כאן אני מתרשם שסף הרגישות כאן ל"ישראלי המכוער" ירד פלאים.

:?

תודה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...