Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

במהלך תדלוק בדקתי שמן ויצא שיש שמן במדיד שמן הרבה מעל הקו העליון

המתדלק חפר לי שיש לפחות שלוש ליטר ושזה לא טוב ואני חייב להוציא קצת ,

האם זה נכון שיש כזה דבר יותר מידי שממן?

מה המשמעות ?

בתודה מראש

שבוע טוב

פורסם

בהחלט.

בארץ החפיפניקיות נפוץ למדי למצוא עודף שמן במנוע לאחר טיפול.

מומלץ לרוקן את עודף השמן שכן עודף כזה עלול לגרום נזק למנוע. בצע חיפוש על שיטות להוצאת השמן העודף, השתמש במילות החיפוש "משאבה של סבון ידיים וצינור אקווריום".

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו כן - ממליץ לבדוק את מפלס השמן שלא בתדלוק (אם הגעת לתחנת הדלק בנסיעה) כי אם על מפלס ישר ולאחר שהרכב עמד מספר שעות במנוחה.

אז ייתכן שיש יותר מדיי שמן וייתכן שלא (תן לרכב "לנוח" ובדוק בשנית).

בנוסף - (אני מבין שאין זה המקרה) - לא ממליץ להוסיף שמן בתחנות הדלק.

alfa 156 2.5.

פורסם

בהמשך לדבריו של חולגי, מישהוא באמת יכול להבדיל במפלס שמן על המדיד אם הרכב עמד 7 שעות או 7 דקות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בהמשך לדבריו של חולגי, מישהוא באמת יכול להבדיל במפלס שמן על המדיד אם הרכב עמד 7 שעות או 7 דקות?

שלום רב !

למרות הציניות בשאלתך, יש הבדל מהותי בין בדחקת שמן לאחר 7 דקות, לבין בדיקה לאחר שבע שעות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתי רציני לגמרי, באמת שאלתי שאלה

אחרי 7 דקות לא נראה שתתנקז עוד כמות מהותית שניתן להבחין בה (לפחות ממה שבדקתי ברכבים שהיו בידי)

אם בעל מקצוע מנוסה ממני אומר אחרת אז אשכיל ואקבל את התשובה :mm_yeah:

אז בין רבע שעה ל5 שעות אפשר לראות הבדל ? :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלום רב !

למרות הציניות בשאלתך, יש הבדל מהותי בין בדחקת שמן לאחר 7 דקות, לבין בדיקה לאחר שבע שעות.

בברכה

צביקה

מצטרף לדעתו של צביקה - אחרי 7 שעות יש "גבול" של שמן, בצורה ברורה על המדיד. אחרי 7 דקות המדיד עדיין "משומן" לכל אורכו גם מעל הקריאה בו (השמן לא הספיק לרדת כולו. זה לוקח לו זמן מה. יותר ממים להשוואה).

alfa 156 2.5.

פורסם

יותר מידי שמן יכול לגרום לפריצה של מחזירי שמן בין השאר, אני הייתי מרוקן הכל וממלא מחדש כמות מדוייקת..

לגבי בדיקה, שמן חם מתנקז מהר יותר לתוך אגן השמן, יש הבדל בין רכב שעמד 7 דקות לבין שעה+ , אבל לא כזה של 3 ליטר.. ייתכן שלא ניגבת את המדיד כשהוצאת אותו ובדקת שוב?

• תוכן חדש...