Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם עמידה של הרכב במשך שלושה שבועות יכולה לגרום לנזקים כלשהם? לצמיגים או חלקים אחרים?

אבי אומר שכדאי לנתק המצבר, האם זה נכון?

מלבד זאת אבא שלי יוכל להניע את הרכב פעם בשבוע ולהשאיר המנוע דולק כמה דקות אבל לא לנהוג ברכב (אין ביטוח בשבילו והוא גם לא רוצה, הוא יודע שאם יקרה משהו לרכב אז אין לו מה לחכות לי כשאחזור מחו״ל :-D ).

האם זה כדאי, האם עצם ההנעה לא תגזול אנרגיה רבה מהמצבר שלא יטען בחזרה מאחר ולא יסעו ברכב ורק תגרום יותר נזק מתועלת (אני מתכוון לריקון המצבר, אני מניח שלמנוע וחלקיו הנעה כן מועילה, שכן פעולת המנוע גורמת לתזוזת חלקים ולשימונם).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• ספונסר פורום
פורסם

בהנחה ותנפח לחץ אוויר תקין, לצמיגים לא יגרם נזק. אפשר גם לנפח כמה PSI יותר מהלחץ המומלץ, ליתר ביטחון.

מצבר לא מומלץ לנתק ברכב מודרני. חוץ מזה שזה יעשה לך בעיות עם האיתורן (במידה ומותקן), זה גם עלול לשבש את מחשב הרכב ולגרום למחיקה של כל הזכרונות ברדיו. ברכב תקין עם מצבר תקין המצבר צריך להחזיק שבועיים-שלושה בלי הנעה.

פורסם

הרכב שלי עמד חמישה חודשים והנעתי עם כאבלים והכל בסדר. שלושה שבועות זה ציפס. ואל תצחק ככה על אבא תעריך.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
קודם כל לא אמרת לנו מה סוג הרכב שברשותך.

תבין מה שמומלץ לרכב X לא תמיד חייב להיות מומלץ לרכב Y.

מאזדה cx5 שנת 2012, כמעט שנה על הכביש, כ- 13 אלף קילומטר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...