Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה אני מחזיק מעצמי כאחד שכן יודע לזהות.

הבעיה הייתה כשעל המכשיר לא היה שום דבר שנתן אתגר למכשיר, למעט התמונה של הילד עם הבלונים שנראית משום מה, מדהים!

בכל אופן, אם לא אצליח לארגן את הכסף בחזרה, לא תהיה לי ברירה אלא לרכוש מכשיר חדש.

אנחנו מקבלים אוטוטו מהעבודה S4 במחיר מצויין, לצערי זה רק עוד חודשיים.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה "במחיר טוב"?

ואני לא מבין מדוע אתה עדיין רוצה ליזרוק עלפי שקלים על מכשיר עלוב (גם מימשק וגם איכות בנייה).

ושלא יבלבלו את השכל עם ה8 ליבות שלהם כי זה שקר! רק 4 עובדות בכל מצב.

אם כבר להוציא סכום כזה על מכשיר בארץ- קנה משהו איכותי באמת כמו HTC ONE או אקספיריה Z.

לדעתי מכשיר ב200~250 דולר מסין יעשה מעל ומעבר ואתה תיהיה מרוצה מאוד.

מה שווה בחתיכת פלסטיק המיתנפצת/מיתפרקת/בעלת מימישק עלוב שאנשים רצים ליזרוק עליו 1000$??

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מחיר טוב זה 2K ש"ח (הסכמתי לרכוש את הזיוף רק בגלל שהמחיר היה אותו מחיר שאקבל בעבודה)

והייתי בכיף הולך על הHTC, אבל אין לנו אפשרות לרכוש אותו דרך העבודה

פורסם

עכשיו זה עוד יותר מלח על הפצעים - יכולת ליקנות מקורי בכמעט חצי מחיר אבל העדפת ליקנות מבחור עם שרשרת זהב :-).

עכשיו לכל האחרים שחושבים ליקנות בצורה דומה מיד2:

למה ניראה לכם שיש אדם ישראלי שימכור לכם מכשיר שעולה בחנות בחו"ל כ2300 ש"ח (מעל 600$ בחו"ל) מינימום ויביא אותו כל הדרך לארץ וימכור אותו במחיר הפסד של 1700~2000 ש"ח -בעוד שמכשיר זהה נימכר בארץ בכ3200 ש"ח???

ושלא תגידו שזה ביגלל שזה מכשיר ללא אחריות וכו'- אף אחד לא מביא מכשיר שכזה ואז זורק אותו במחיר הפסד! במיוחד אם הוא מוכר ישראלי!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הי SAMG ותודה, אבל אף אחד לא בכה כאן.

נעשה מה שנעשה, ויש את האוף טופיק בשביל להזהיר שאנשים אחרים לא יעשו את מה שנעשה.

ואם הם בכל זאת מתכוונים לעשות, שידעו איך בדיוק לעשות את זה.

hwgeek

יש כבר עשרות שמוכרים במחיר של 2400-2500

כשבן אדם רוצה למכור ולא הולך לו, הוא יכול להוריד עוד קצת במחיר.

או במילים אחרות, כשההיצע למעלה, והביקוש נשאר אותו דבר, המחיר יכול קצת לרדת.

פורסם

אתה צודק- אבל תסכים איתי שאם מישהו נופלל על מוכר שמוכן לתת לו מכשיר ב2000 ש"ח הוא ממש צריך להיזהר כי או שזה מזוייף או ש"נפל ממשאית".

המכשיר הוא להיט מכירות - ואין סיבה אם אתה מוכר מכשיר מקורי שקנית בחו"ל ובא קונה ורואה שהכל חדש ומקורי ולא יסכים לתת לך מחיר שהוא בכ800 ש"ח זול ממחיר השוק.

בקיצור- תימכור את המכשיר שלך סביב ה700~800 ש"ח ויחד עם המחיר בעבודה תגיעה למחיר מחירון האמיתי שיש בחנות היום- אז אולי לא הרווחת אבל לפחות לא שילמת יותר מאשר בחנויות :-)

פורסם

אולי תיקנה את זה?

http://www.merimobiles.com/no-1-s6-quad-core-1-5ghz-android-4-2-5-0-inch-hd-3g-wcdma-gsm-smartphone_p/meri7724.htm

בשבוע שעבר הפסיקו לישלוח לישראל- אבל היום בדקתי והם חזרו לישלוח אלינו :-).

ככה ניראה חיקוי אכותי של הסינים - לא תרגיש הבדל בשימוש מול המקורי או בזה (רק קצת באיכות הצילום-אבל לא משמעותי).

תישאל אותם מה שמעניין אותך בצ'אט- כולל מישלוח וכו'.

או את זה:

http://www.merimobiles.com/jiayu-g4-gorilla-glass-4-7-hd-1280-720-ips-lcd-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-gps_p/meri7664.htm

חרם עוד 2K על מכשיר באותה איכות ...

פורסם

208$ לא כולל משלוח.

נצא מנקודת הנחה שאני מצליח למכור את המכשיר שאצלי ב800 שקל, אני צריך להוסיף בסך הכל עוד בערך 200 שקל בשביל להביא S4 מקורי מהעבודה (במידה והמשלוח באתר שהבאת הוא חינם ולא תקעו אותי במכס)

לטעמי יוצא לא משתלם בעליל.

אגב, מבדיקה ביד2 יש לפחות 10 מכשירים שהם פחות מ2400 שקל, חלקם נקנו בישראל ועדיין באחריות.

אם רק הייתי מחכה עוד קצת...

פורסם

מה הבעיה להעתיק את כל האפליקציות המובנות של סמסונג מ-S4 מקורי עם רוט ולזרוק אותן ל-Preload של המזויפים?

יכול מאוד להיות שהיה שם TouchWiz כדי למקצע את הזיוף התוכנתי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין בעיה רק שסמסונג לא משחחרים את קוד המקור של החומרה כך ששום אפליקציה קשורת חומרה לא תעבוד (עיניים, GPS, בלוטוט וכל מה שמסביב) וטאצוויז לא עובד על חומרה שהיא לא סמסונג.

פורסם

אמא שלי חזרה מסין לא מזמן.

וקנתה שם S4 חיקוי.

המכשיר בסה"כ נראה בנוי כמו שצריך, גם החומרים וגם ההרכבה, אפילו הסוללה ניראה מקורית לגמרי.

אבל ברגע שמדליקים את המכשיר מיד רואים שאיכות המסך מאוד נמוכה בייחס למקור, בטח ובטח המצלמה.

בנוסף לכל זה מסתבר שיש בעיה כניראה בחיישן קירבה.

כאשר מוצאים שיחה (או שיחה נכנסת) המסך מיד נכבה (גם מבלי לקרב לאוזן) ואז לא ניתן לעשות דבר, גם לא לנתק.

אם הבחור בצד השני לא ניתק לא ניתן לעשות דבר מלבד להוציא את הסוללה8).

בכל מקרה, הם היו שם כמה חברות בטיול, כולם קנו שם את אותם המכשירים (3-4 מכשירים) מאותה החנות.

שחזרו לארץ כולם זרקו אותם אחד אחרי השני על בעיות כאלו ואחרות.

אצלנו הוא עדיין משמש רק לאינטרנט, עם WI-FI שצריך.

כנירא שגם הוא בסוף יזרק...

אלה עם כן יש לכם פיתרון לעניין.

• תוכן חדש...