Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה למאזדה 3 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבוקר נדהמתי לגלות שמישהו פשוט גנב לי את המראה ברכב (מאדזה 3 2007)

גנבו רק את הזכוכית + התושבת הבית והמנוע נשארו תודה רבה באמת.

רציתי לדעת מה ניתן לעשות ? האם צריך להחליף את כל המראה או שאפשר לקנות רק זכוכית ואת התושבת שמחברת בין הזכוכית למנוע החשמלי.

האם כדי להפעיל ביטוח ולשים אורגינל ?

ומה הטווח מחירים ? מקומות מומלצים?

תודה רבה לכולם והמשך שבוע נפלא.

פורסם

להפעיל ביטוח זה גם לשלם השתתפות עצמית אשר תעבור את סכום התיקון.

תבדוק בפירוקיה, זה רכב שנמצא על הכביש כך שחלפים לא חסר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני שאתה מזמין (אם בכלל), שזה רעיון לא רע בכלל, תבדוק שזה תואם לדגם שלך (יש חלקים כמו הפנסים למשל בדגם 5 דל' אשר שונים לחלוטין מדגם סדן, לכן תאשר מול המוכר שזה אכן מתאים לך, אם לא מקסימום תוכל לדרוש החזר).

בהצלחה.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

קרה לי בדיוק אותו מקרה, למיצובישי כריזמה.

הזמנתי מאי-ביי מראה, בעלות של 95 ש"ח כולל משלוח, ממוכר אנגלי.

שים לב שאתה קונה מראה, ולא מדבקה שאותה צריך להדביק את מראה שבורה או על בסיס של מראה אחרת, שאין לך אותה.

שים לב 2, תבדוק שהיא מותאמת לרכב שלך ולדגם הספציפי שלך. הדגם שלי ישן, אין הרבה מקום לטעויות, שלך חדש ויש המון רמות גימור.

• תוכן חדש...