Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רודי פרוג'קט משקפי שמש סופר איכותיות - והמחיר בהתאם כמובן. החסרון שלהם הוא העיצוב שאני אישית סולד ממנו.

אם כבר משקפי שמש "ספורטיביות" למראה, אז לאוקלי יש עיצובים נאים מהותית והאיכות לא פחות טובה מהרודי פרוג'קט.

אם מחפשים יותר "סטייל" ועיצובים מגניבים, יש את הריי באן / סרנג'טי. קחו בחשבון שבארה"ב הן עולות לפחות חצי מהעלות כאן בארץ - אצל הרשתות הגדולות (למשל המבצע 65% הנחה של אירוקה, זה פשוט עבודה בעיניים - משלשים את המחיר הרגיל ועושים על זה 65% כדי שזה יראה טוב בפני הלקוח, או ימשוך לקוחות - והדגמים הם לא באמת Limited Edition, הם פשוט וורסיות חדשות לדגמים קיימים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני הייתי מרוצה עד הגג מרייבאן, פולורייזר ואנטי רפלקס. משקפיים שלא ירדו לי מהאף עד ששכחתי אותם בשבוע שעבר על הדשא באיזה מופע לילי.

בעסה.

פורסם
אני הייתי מרוצה עד הגג מרייבאן, פולורייזר ואנטי רפלקס. משקפיים שלא ירדו לי מהאף עד ששכחתי אותם בשבוע שעבר על הדשא באיזה מופע לילי.

בעסה.

אייל, איזה דגם - AVIATOR (טייסים)?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא, עדשות מלבניות מזכוכית. מסגרת מתכת דקה. מזכירים את הטייסים המעוגלות.

לצערי לא זוכר את הדגם.

פורסם

היום התחלתי לחפש זוג חדש של משקפי שמש.

אני לא מבין את הקטע של המבצעים ההזויים. רייבאן, מחיר מחירון 1400 ש"ח אבל רק היום במצבע של 900% הנחה במיוחד בשבילך רק 340. זה מזכיר את המבצעים של הבשמים שתמיד ניתן למצוא אותם ב50-80 אחוז הנחה...

מישהו יודע היכן ניתן למצוא משקפי שמש של Carrera?

באיזה חנות ישנו מבחר של משקפי רייבאן?

פורסם

פעם אחת קניתי משקפיים פולרויד וזו הפעם האחרונה

משום מה שאני מסובב את המארט כדי לראות סרטון אז המסך מחשיך, לא המסך, העדשות מחשיכות אותו

כמעת כל צפיה דרך זכוכית / חלון מלוות בהרבה קשקושים שלא נראים במציאות

האפור אינו אפור (הופך לחום)

החום אינו חום (הופך לברונזה)

והצהוב נהיה כתום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היום התחלתי לחפש זוג חדש של משקפי שמש.

אני לא מבין את הקטע של המבצעים ההזויים. רייבאן, מחיר מחירון 1400 ש"ח אבל רק היום במצבע של 900% הנחה במיוחד בשבילך רק 340. זה מזכיר את המבצעים של הבשמים שתמיד ניתן למצוא אותם ב50-80 אחוז הנחה...

מישהו יודע היכן ניתן למצוא משקפי שמש של Carrera?

באיזה חנות ישנו מבחר של משקפי רייבאן?

ריי באן - אירוקה / אופטיקנה. אירוקה מאוד יקרים (הסברתי למעלה). אופטיקנה סבירים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נסכרת לי את חברי הטוב משכבר הימים, שלפני כמה חודשים כמעט קנה משקפיי רייבאן ב200$, עד שחבר נסף משכבר הימים מנע זאת ממנו, בטענה של: "אל תהיה מפגר, יש את זה בארץ ב400 שקל".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ריי באן - אירוקה / אופטיקנה. אירוקה מאוד יקרים (הסברתי למעלה). אופטיקנה סבירים.

לא שמתי לב לתגובה שלך למעלה.

תודה, אני אבדוק באחת מן הרשתות וככל הנראה אזמין מחו"ל (במידה ואכן יהיה זול יותר).

פורסם

היום השארתי את המשקפי שמש שיש לי מגיל 17 על רצפת הנהג, ושנכנסתי לאוטו דרכתי על המשקפיים וריסקתי אותם, וככה נולד השרשור.

אם מישהו שמע/ישמע על מבצע שווה באזור ראשון לציון או באחת הרשתות, אשמח אם יעדכן.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...