Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לצערי אבדו לי 2 שלטי הרכב, של רדיו מילאנו, היה גם מרים שמשות. שאלתי היא האם אפשר לקנות שלטי נוחות מאיביי למשל, ולסדר את זה? ואם לא, איזו חברה מומלצת?אני יכול בעוד חודש להביא איתי את כל המערכת מאיביי.אשמח לעזרה,תודה!!!

האם זו חברה טובה?

http://www.ebay.co.uk/itm/VOTEX-1J0054617-ALARM-UPGRADE-FOR-VW-GOLF-MK4-/121150974938?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item1c35292bda

פורסם

המרים חלונות זה מודול בפני עצמו שמקבל פקודה מהמערכת של הנעילה

אם תחבר אותו כמו שצריך לבקרת נוחות החדשה, הוא יעבוד

פורסם

בלינק הראשון הבאת מערכת אזעקה שלמה.

בלינק השני אין יציאה למרימי שמשות.

אתה צריך שיהיה כתוב שיש למוצר Window Roll-Up Output

כמו זה לדוגמא: http://www.aliexpress.com/item/On-sale-only-1pcs-in-stock-Universal-Remote-keyless-system-CF904-13060S-car-keyless-entry-system/1097069668.html

עם קצת חוש טכני תוכל להתקין לבד.

חשמלאי יקח לדעתי בסביבות 200 ש"ח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

רעיון טוב. אני רואה שכתוב "אופציה למרים חלונות בתוספת תשלום". זה אומר שלסט יש כנראה יציאה למרים חלונות.

תתקשר למקום ותסביר להם את המצב. לא נראה לי שיחייבו אותך עבור חיבור המרים.

פורסם

דיברתי עם העסק, נאמר שיש יציאה למרים שמשות, אבבל לא ב 100 אחוז זה יעבוד, כי יש מרימים ישנים?

האם כדאי לקחת את הסיכון? וסליחה על הבורות, הם מקודדים את השלטים והכל והכל אמור לעבוד אצלם נכון?

תודה!

פורסם

אם המרים שמשות פעל עד עכשיו, אין שום סיבה שלא יפעל עם הסט החדש.

המוח של השלטי נוחות רק נותן למרים שמשות אות.

את השלט הם לא צריכים לקודד, הוא כבר מותאם למוח.

הם פשוט יעיפו את מה שיש לך ברכב ויתקינו לך את המוח החדש. שהשלטים כבר מותאמים אליו.

פורסם

תודה, לאחר שבדקתי שוב, נאמר כי יש יציאה למרים שמשות קיים, מקווה שהכל יעבוד.קניתי, אעדכן מחר.

פשוט עשיתי חישוב, רק לקנות מאייביי זה 14 פאונד (יש לי אפשרות שיביאו לי את זה פיזית משם), והתקנה אצל בנאדם לפחות 150-200, עדיף לדעתי כבר את העיסקה הזו.

• תוכן חדש...