Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

התאונה קרתה ברח' משה דיין בראשון לציון לפני כ3 שבועות והייתה משטרה במקום, אני גר בירושלים לכן פניתי לתחנת משטרת התנועה הקרובה במרכז כלל ומסרתי שם עדות שנשלחה לתחנת המשטרה בראשון לציון.

האם אפשרי לגשת לתחנת המשטרה בירושלים לקבלת אישור משטרה על תאונת דרכים או שאני מחויב בהגעה לתחנה בראשון לציון.

תודה רבה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• ספונסר פורום
פורסם
היי חברים,

התאונה קרתה ברח' משה דיין בראשון לציון לפני כ3 שבועות והייתה משטרה במקום, אני גר בירושלים לכן פניתי לתחנת משטרת התנועה הקרובה במרכז כלל ומסרתי שם עדות שנשלחה לתחנת המשטרה בראשון לציון.

האם אפשרי לגשת לתחנת המשטרה בירושלים לקבלת אישור משטרה על תאונת דרכים או שאני מחויב בהגעה לתחנה בראשון לציון.

תודה רבה.

ההגיון אומר בכל תחנה של משטרת התנועה, אבל אתה יודע שאין הגיון במשטרת ישראל. הייתי מנסה.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

בעבר האישורים נשלחו בדואר. כיום אתה חייב להתייצב בתחנת המשטרה כדי לקבל את האישור.

המסמכים מוקלדים במחשבי המשטרה, אבל זה לא אומר דבר לגבי מקום קבלת השירות, שמתוך נסיוני (למזלי - הל) הדרדר לאחרונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...