Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגרש באזור המרכז,

וכמו שהזכרתי שזאת הבעיה העיקרית שלי,

שהוא טוען שזה לוקח כמה ימים, וכבר עבר 12 יום.

הוא אומר שהוא צריך להוריד את השיעבוד ושאני ימתין הוא יתקשר אלי שהוא יעביר בעלות.

ולפי מה שהבנתי חוזה מכירה תקף רק ל 15 יום

פורסם

שיעבוד מסירים תוך 5 דקות בבנק.

אלא אם אין לו אפשרות להסיר את השעבוד.

ואם אין לו אפשרות, זה אומר שהבנק יכול לקחת לך את הרכב מתי שיתחשק לו.

פורסם

מה שם המגרש ומה כתובתו. אולי חברים בפורום מכירים אותו ויוכלו לפחות להרגיע אותך, במידה ויש מקום להסרת חשש, בנוגע להעברת הבעלות.

פורסם
"מגרש השדים" של הגששים מכירה?

פראיירים לא מתים. הם מתרבים....

תמשיכו לקנות ממגרשים.

ממש חכם מצדך לזרות מלח על הפצעים.

פורסם

תמשיכו לקנות ממגרשים.

יש מגרשים הגונים, יש סוחרים הגונים שעומדים בהתחיבויות שלהם. כל מקרה לגופו.

לצורך העינין הרכב שאורנה קנתה לפי מה שקראתי כאן נוצר לי הרושם שרכב במצב סביר ביותר.

שעבוד לא מסירים ב5 דקות - הסוחר כניראה צריך לרדוף אחרי חברת הליסינג שתשלם לבנק את החוב שלה ורק אז הוא יוכל להעביר בעלות.

בינתיים לא קיבלנו עדכונים מאורנה, אולי בעלות כבר העבירו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש מגרשים הגונים, יש סוחרים הגונים שעומדים בהתחיבויות שלהם. כל מקרה לגופו.

חחחחחחחחחה חחחחחחחחחה

הצלחת להצחיק אותי...

ארז רונן

פורסם

אם אני לא טועה, בקניית רכב מסוחר רכב מורשה החוק מגן על הקונה במקרה והרכב משועבד. גם אם הרכב משועבד לא יכולים לעקל אותו מהקונה, במידיה והחייב לא משלם את חובו.

עריכה - ראו כאן

סעיף 34 לחוק המכר, התשכ"ח - 1968 אשר כותרתו היא "תקנת השוק" מסדיר את תקנת השוק במיטלטלין וקובע:

23px-Cquote2.svg.png נמכר נכס נד על ידי מי שעוסק במכירת נכסים מסוגו של הממכר והמכירה הייתה במהלך הרגיל של עסקיו, עוברת הבעלות לקונה נקיה מכל שעבוד, עיקול וזכות אחרת בממכר אף אם המוכר לא היה בעל הממכר או לא היה זכאי להעבירו כאמור, ובלבד שהקונה קנה וקיבל אותו לחזקתו בתום-לב

23px-Cquote1.svg.png

• תוכן חדש...