Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום , אתמול דיברתי עם היבואן של מערכות והוא סיפר לי שאמור/יצא חוק שאוסר לנהגים להדליק מסך DVD בנסיעה, אפילו אם הוא נמצא עם אנשים ברכב - כלומר אם המסך יהיה דלוק הוא יקבל דוח , ואם יש לך מסך תיקרה אז אתה לא רשאי לקבל דוח (בגלל שהמסך הזה נועד לאנשים שיושבים מאחורה) האם זה באמת נכון בקשר לחוק עצמו שאמור לצאת/יצאה ? מישהוא עוד שמעה עליו ?

מש"ק זרזור

פורסם

לא נראה לי שיצא חוק לזה, אבל גם אם כן, לתת על זה דו"ח זה בעייתי. אם אתה בעמידה מותר לך (גם ברמזור). אם אתה בנסיעה, אז לשוטר שעומד קשה עד בלתי אפשרי לזהות שהמסך פועל (בהנחה שאתה עובר מולו) ואם הוא נוסע אחריך, אתה יכול ברגע שהוא קלט אותך לכבות את המכשיר. בהקשר הזה (בנוסף לעוד כמה בחוקי תעבורה) השוטר חייב להיות בקשר עין עם המכשיר!!! ולא רק עם הרכב! כך שחובת ההוכחה מצידו היא די בעייתית בבית המשפט.

בלי שום קשר אני מקווה שאתה מספיק חכם שלא להפעיל את המסך בנסיעה, כי זה מושך אותך כמו מגנט ובמקום להתרכז בכביש אתה מרוכז בסרט או בהופעה.

פורסם

איזה שטויות ואם אתה עומד ברמזור אז מותר לך לדבר בפלאפון כי "זה לא נחשב לנהיגה" שטויות!!!

ואם תכבה זה לא יעזור כי זה כמו שתפיל את הפלאפון ותגיד הוא לא ביד שלי אז לא דיברתי.שטויות!!! נתפסת פעם שאתה אומר את זה?

פורסם

בפלאפון מותר לדבר כשאתה עומד ברמזור!! וכן פעם כן תפסו אותי מדבר בפלאפון בנהיגה ובגלל שלא היה קשר עין רציף איתי, בסוף ביטלו לי את הדו"ח כי הוא לא יכול היה להוכיח ב 100% שדיברתי בפלאפון (אבל זה היה מזל). בקשר למסך זה שונה מפלאפון, אלא אם כן יש חוק ושינו את זה. קראתי פעם איזה ראיון עם עו"ד מתחום התעבורה שהסביר את זה. אולי זה השתנה. תחדש לי.

פורסם

אני יודע שהחוק הזה קיים, שתי חברים שלי שיש להם חנויות אודיו לרכב, חייבו אותם לחבר את זה לברקס או משהו כזה, ורק שהאוטו מתחת ל5 קמ"ש המסך נדלק.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

החוק עוד לא נכנס לפועל ולפי הוראות יצרן יש כבל שצריך לחבר לבלם יד ורק אז יש אפשרות לראות במסך אבל כמו בכול דבר יש דרך לאכוף את זה כמו אצלי למשל בשביל מה שילמתי כול כך הרבה כסף על המכשיר בשביל שידלק בחניה חחח:-P

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

אשמח אם מישהו יוכל לצטט מהחוק את הסעיפים שמתייחסים למסך ברכב *אהם קומפי אהם*

במיוחד היות ואני הולך להתקין אחד (לא DVD אלא מסך LCD).

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
לדעתי לא צריך דיוידי ברכב בשביל לראות סרט בחניה כבר אפשר להכנס לבית ולראות סרט בסלון. הרבה יותר נוח
ומה קורה אם אתה נמצא בכנרת????

תיסע לבית? לא אז אל תגיד שם דברים בלי לחשוב על מה שאתה אומר

פורסם
אתה נוסע לכינרת בשביל לראות סרט ברכב?
חח חזק

אני מסכים אם זה שזה כיף במקומות מסוימים לשבת ולראות סרט

הכנרת זה דוגמא טובה...וזה יכול להיות נחמד בנסיעות ארוכות !

פורסם

אני חושב שזה טיפה טיפשי לראות סרט ברכב.

זה אפשרי, אבל לא הייתי משקיע הרבה בשביל דבר כזה בלבד, כי בסה"כ זה לא ישמש אותי כמעט.

אני לא קניתי מסך בשביל DVD, אני קונה אותו במקום התצוגה המובנית של ה-Headunit, וזה ישמש אותי פחות או יותר כל הזמן.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...