Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי 5 שנים רישיון אבל אין היסטוריה של ביטוחים(נהגתי ממש טיפה אחרי שהוצאתי ומאז לא נהגתי) ולכן המחירים של הביטוחים עבורי ממש ממש גבוהים

מחר\מחרתיים אני סוגר על קנייה של רכב יונדאי גטז 2008 והתחלתי לברר על ביטוחים

סדר גודל של מחירים שקיבלתי:

חובה: 2500~

מקיף: 5500~ עם השתתפות עצמית של 990 על צד ג' ו-6160(!) על הרכב שלי

צד ג': 2800/2400(2400 אם אני מבטח רק את עצמי- לוקח את זה כרגע כאופציה) שוב עם השתתפות עצמית של 990 לצד ג'

הרכב אחרי יד של השכרה ככה שמחירון סביבות ה-30..השאלה אם שווה לי על רכב כזה להשקיע סכום כזה של ביטוח מקיף או להסתפק בצד ג' ?

מה אתם אומרים ? מה הייתם עושים במצב הזה ?

תודה

פורסם

לדעתי תברר בעוד חברות ביטוח, המחיר של הצד ג' נורא יקר, הוא אמור להיות בין 900-1400 ש"ח.

ואתה לא נהג חדש אם יש לך 5 שנים רישיון.

צד ג' או מקיף? ההפרש בדרך כלל גדול לנהגים צעירים, אם אתה יכול להתמודד עם מחיר של מקיף תעשה מקיף.

השאלה היא האם אתה יכול להתמודד עם חס וחלילה גניבה של הרכב.

פורסם
לדעתי תברר בעוד חברות ביטוח, המחיר של הצד ג' נורא יקר, הוא אמור להיות בין 900-1400 ש"ח.

ואתה לא נהג חדש אם יש לך 5 שנים רישיון.

צד ג' או מקיף? ההפרש בדרך כלל גדול לנהגים צעירים, אם אתה יכול להתמודד עם מחיר של מקיף תעשה מקיף.

השאלה היא האם אתה יכול להתמודד עם חס וחלילה גניבה של הרכב.

כמובן, הכוונה שלי הייתה לא נהג חדש ע"פ ההגדרה בתקנות - אלא נהג שמעולם לא היה מבוטח על אף רכב ולא נהג - בגלל זה המחיר קופץ בעוד לא מעט

אתה בטוח שביטוח צד ג' אמור להיות 1400 שקל ? לנהג עם איזה נתונים ?

פורסם

לפי דעתי אין קשר עם יש לך וותק בלהיות מאובטח או לא.

זה ממש שטויות, בנאדם שמחזיק רשיון מעל 5 שנים הביטוח צד ג+חובה לא אמור לעלות מ3500 אלף שקל.

ועם זה כולל ביטוח חובה+מקיף לא לעלות את ה5 אלף.

פורסם
לפי דעתי אין קשר עם יש לך וותק בלהיות מאובטח או לא.

זה ממש שטויות, בנאדם שמחזיק רשיון מעל 5 שנים הביטוח צד ג+חובה לא אמור לעלות מ3500 אלף שקל.

ועם זה כולל ביטוח חובה+מקיף לא לעלות את ה5 אלף.

זה שזה דעתך זה יפה, זה עובדה בכל החברות

פורסם

קיבלתי הצעה אחרת של 2500 חובה

ו1700 צד ג

הכי זול בינתיים נראה לי אני הולך על זה

אותו סוכן הציע לי מקיף ב 4500

• תוכן חדש...