Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי לנסר 93 וברוב הפעמים שנוסעים בערב הטורים נמוכים והרכב נכבה גם באמצע נסיעה ניקתי את הקרבורטור ושמתי תוסף וזה שיפר אבל עדיין בלילות הרכב נכבה והטורים לא יציבים,מה עושים אם זה?

תודה ליאור

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

לבעיה שלך יכולים להיות מספר סיבות והם:

1) סל״ד יותר מידיי נמוך ובגלל זה הרכב כבה.

2) משאבת דלק חלשה או פילתר דלק סתום שגורמים ללחץ דלק נמוך.

3) פילטר אויר סתום,או דיזות סתומות חלקית.

4) צינורית ואקום קרועה או מנותקת או משיכת אויר מהבסיס של הקרבורטור.

5) מצתים או כבלי הצתה שדורשים החלפה.

כמובן שיש עוד סיבות אבל כדאי לך להתחיל מהקל אל הכבד. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

החזקתי רכב כזה עד לפני כ-9 שנים והתקלה הזו קרתה אצלי מס' פעמים -רק שכל פעם היתה בעיה אחרת:

א.רצוי לבדוק אם אין משיכות אוויר מצינור סדוק או קרוע כזה או אחר.

ב.האם נדלקת מנורת מצבר כאשר הטורים יורדים ? אם כן,צריך לבדוק גם חשד לבעייה שקשורה דווקא לטעינה של האלטרנטור.

ג.האם ניקית קרבורטור במכון לקרבורטורים או רק עם ספריי ? הרכב הזה ידוע ברגישותו ללכלוך שנכנס לקרבורטור ואם זמן רב לא טופל, ש לנקות יסודי במכון,לבדוק,שהדיזות אינן סתומות ולכוון את הצ'וק האוטומטי.

אם יסתבר שהבעיה בקרבורטור ואתה מאיזור נתניה ממליץ לך לגשת לצביקה,חבר הפורוםפ שמתמחה בקרבורטורים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש ברשותי לנסר 93 וברוב הפעמים שנוסעים בערב הטורים נמוכים והרכב נכבה גם באמצע נסיעה ניקיתי את הקרבורטור ,ושמתי תוסף, וזה שיפר ,אבל עדיין בלילות,המנוע כבה, והטורים לא יציבים,מה עושים אם זה?

תודה ליאור

ליאור שלום רב !

מי ניקה את הקרבורטור ומתי ?

מדוע יש להשתמש בתוסף דלק לאחר נקוי קרבורטור, זה נשמע לך הגיוני?

פנה למכון קרבורטורים שניקה לך את הקרבורטור, ועמוד על זכותך לקבל מנוע שעובד יציב בסרק, עם סלד סרק , של כ- 850 סבובים לדקה בפרקינג ,ושל 700 בדרייב, בתיבת הלוכים אוטומטית, ושל 1200 סבובים לדקה ,בעת התנעת מנוע קר.

בדבר פרטים נוספים , פנה אלי בפרטי, או לטלפון הרשום בחתימה.

היכן אתה מתגורר בארץ?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שכחתי לציין שהמנוע ברכב הוחלחף לפני כשנתיים והמנוע עשה בסה''כ 25-30 אלף קילומטר,אני ניקיתי לבד את הקרבורטור אני חושב להביא קיט שיפוץ לקרבורטור ולשפץ,מה אתם אומרים יש מה לשפר במערכת דלק של הרכב?,קרבורטור מוגדל אם פילטר במיקום נחמד יוסיף קצת חיים?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אנחנו אומרים, שזוהי הדרך המהירה טובה והבטוחה להשבתת הרכב, עקב חוסר פעילות של הקרבורטור.

מניסיון זה קרבורטור מסובך, ובעייתי, כל הוא עובד אל תגע בו,( ברכבי לא נגעתי בו כבר 12 שנה), במידה והוא דורש כוונים, פנה לבעל מקצוע, המתמחה בסוג זה של קרבורטורים, והוא מומלץ ובעל שם בתחומו.

נקוי קרבורטור בספריי קרבורטורים לא נחשב לנקוי, אלא להחמרת הנזק בקרבורטור.

בנוסף קרא כאן:

.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487370

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...