Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את MX510 כבר מספר לא מבוטל של שנים, עד לחודש האחרון סחב כמו גדול. בזמן האחרון לעתים בעת תנועת העכבר הסמן מפסיק להגיב, ווינדוס משמיע את הקול של ניתוק מכשיר, ואז העכבר מתחבר בחזרה וממשיך לעבוד. אין שום חוקיות בניתוקים האלה - אם אני חוזר על אותה התועה העכבר ימשיך לעבוד, אז זה לא נראה לי כמו בעיה במגעים. ניסיתי לחבר לכניסת USB אחרת, וגם לשחק עם הגדרות חסכון החשמל של המערכת, אבל זה לא עוזר.

יכול להיות שהעכבר מחזיר ציוד?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אם ניסית עכבר אחר, והוא עובד תקין, אז כן.

אתה יכול גם לנסות לפתוח את העכבר, ולראות אם כבל usb מחובר כמו שצריך, אולי לבדוק מגעים בתוך הכבל והעכבר, או לנסות לשים כבל של עכבר אחר (אאל"ט, הקונקטור הפנימי שלהם זה משהו סטנדרטי)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קרה אצלי בדיוק אותו המקרה באותו העכבר, אני אוהב אותו מאוד, אבל עד שהוא מת מעצמו.

זה לרוב קורה כשהוא נופל או שמשכת חזק בכבל. זה מה שקרה אצלי בכל אופן.

קניתי כזה חדש, האמת שהוא היה במבצע זול 150 ש"ח בבלאק פריידי, אם זה היה תלוי בי היתי קונה את הלייזר שלהם המחליף.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה מחלה של הסדרה הזאת.

היה לי כך עם MX510. היו לו 3 שנות אחריות, אחריי כשנתיים הוא נדפק ושלחתי אותו להחלפה במסגרת האחריות. הוא הוחלף לחדש.

ממש כמה ימים לפניי גמר האחריות הוא נדפק שוב! קיבלתי זיכוי ושדרגתי את עצמי לMX518.

עם הMX518, הייתה אותה תקלה אחריי שנה וחצי. גם הוא היה עם 3 שנות אחריות והחליפו לי לחדש שוב. בפעם השניה שזה קרה הוא כבר לא היה באחריות.

קניתי עכבר לייזר של מיקרוסופט, גדול ונוח, עם מקשי הקודם/הבא, כי אני רגיל לעבוד ככה והרבה יותר נוח לי לגלוש ככה. עלה לי 105₪ או משהו כזה לפניי יותר משנה וחצי ומאז אני עובד בראש שקט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שהעכבר הזה לפחות בן 6, אז לא מבאס אותי יותר מדי אם הוא מתפגר, סתם תהיתי אם אני לא הולך כמה מאות שקלים על עכבר חדש בלי סיבה.

אגב, איזה עכבר עם כפתורים נוספים מלבד הימני והשמאלי מומלץ היום? אני אוהב להשתמש בכפתור הרביעי והחמישי במשחקי רשת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אגב, זו גם מחלה של ה MX518

בטעות כתבתי למעלה שהעכבר שלי כמו שלך, לי יש את ה MX518 וגם להם יש את המחלה המעצבנת הזו.

לא צריך כמה מאות שקלים על עכבר חדש, עכבר איכותי ברמה של הנ"ל הוא ה G5 הוא יותר טוב ומומלץ.

אם אתה רוצה משהו פשוט יותר יש

Razer Abyssus essential

אבל החסרון הוא שאין לו כפתורים בצד כמו ל 518

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...