Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני רוצה לפתוח את הדיון הזה לגבי משלוח שקיבלתי היום.

הזמנתי מהמוכר הקוריאני A-TOP באיביי 5 מגבות מיקרופייבר איכותיות שלכולן סיבים קצרים משני הצדדים ו6 פדים מיקרופייבר ליישום חומרים שונים.

המשלוח הגיע בזמן והמחיר היה אטרקטיבי לדעתי.

http://www.ebay.com/itm/321064443266?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/321008278361?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

עד עכשיו הייתי משתמש בפדים מספוג שנרכשו מאיביי.

מהם היתרונות של פד מיקרופייבר אם יש כאלה ומתי ועם אילו חומרים עדיף להשתמש עם המיקרופייבר?

האם יש יתרונות לפד ספוג לעומת פד מיקרופייבר?

קראתי שלרוב אנשים נוטים להשתמש במיקרופייבר ליישום אוטמים למיניהם והרבה גם עם קומפאונדים להעלומת שריטות קלות..

לגבי המגבות, יש אצלי 4 מגבות של CG שבצד אחד סיבים קצרים ובצד שני סיבים ארוכים.

אני רוצה לייעד את המגבות הצהובות לייעוד אחד שהוא או ייבוש הרכב או באפינג, ואת המגבות הירוקות לשימוש אחר מהמגבות הצהובות.

הגיונית נראה לי שהסיבים הצהובים הארוכים יספגו לתוכם יותר מים, אז אולי שווה לייעד את הצהובות לייבוש ואת הירוקות לבאפינג.

האם אני צודק?

לסיום, אני יודע שאני אצטרך "להרטיב" את המגבות החדשות והפדים מיקרופייבר לפני השימוש הראשוני.

האם מספיק להספיג לתוכם המון מים לסחוט ולתלות לייבוש? מאמין שעל ההתחלה אין טעם בחומר ניקוי כלשהו.

תודה!

ותעשו הרבה לייקים....אה זה לא פייסבוק :lol: תגיבו!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
שלום רב, אני רוצה לפתוח את הדיון הזה לגבי משלוח שקיבלתי היום.

הזמנתי מהמוכר הקוריאני A-TOP באיביי 5 מגבות מיקרופייבר איכותיות שלכולן סיבים קצרים משני הצדדים ו6 פדים מיקרופייבר ליישום חומרים שונים.

המשלוח הגיע בזמן והמחיר היה אטרקטיבי לדעתי.

http://www.ebay.com/itm/321064443266?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/321008278361?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

עד עכשיו הייתי משתמש בפדים מספוג שנרכשו מאיביי.

מהם היתרונות של פד מיקרופייבר אם יש כאלה ומתי ועם אילו חומרים עדיף להשתמש עם המיקרופייבר?

האם יש יתרונות לפד ספוג לעומת פד מיקרופייבר?

קראתי שלרוב אנשים נוטים להשתמש במיקרופייבר ליישום אוטמים למיניהם והרבה גם עם קומפאונדים להעלומת שריטות קלות..

לגבי המגבות, יש אצלי 4 מגבות של CG שבצד אחד סיבים קצרים ובצד שני סיבים ארוכים.

אני רוצה לייעד את המגבות הצהובות לייעוד אחד שהוא או ייבוש הרכב או באפינג, ואת המגבות הירוקות לשימוש אחר מהמגבות הצהובות.

הגיונית נראה לי שהסיבים הצהובים הארוכים יספגו לתוכם יותר מים, אז אולי שווה לייעד את הצהובות לייבוש ואת הירוקות לבאפינג.

האם אני צודק?

לסיום, אני יודע שאני אצטרך "להרטיב" את המגבות החדשות והפדים מיקרופייבר לפני השימוש הראשוני.

האם מספיק להספיג לתוכם המון מים לסחוט ולתלות לייבוש? מאמין שעל ההתחלה אין טעם בחומר ניקוי כלשהו.

תודה!

ותעשו הרבה לייקים....אה זה לא פייסבוק :lol: תגיבו!

לייק ממני:wink:

לגבי הניקיון הראשוני של המגבת רק מים לא יספיקו, תדאג שיהיה שם חומר ניקוי נוזלי בנוסף למים (החמים)

המגבות שיש ברשותך של CG מיועדות לbuffing

הירוקות מיועדות לשימוש כללי

בגדול שני הסוגים לא מתאימים לייבוש המרכב ולדעתי לא יתנו תוצאות של מגבת ייבוש איכותית.

עריכה קלה : היצרן הקוריאני מציג את המגבות כ QD draying buffing towel

משמע שהן מספקות פחות או יותר שימושים דומים למגבות הצהובות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

קניתי את המגבות האלו - זה ממש תענוג והן מתאימות להרבה שימושים. אני משתמש בהן לפנים הרכב, לניגוב נקודתי ולמריחה של Silk Shine או APC

פורסם

יש לי את האפליקטורים הכחולים האלה

הם גדולים מאוד ביחס לספוגים הצהובים שיש בארץ, מה שכן היה לי מאוד קשה לעבוד איתם.

הם נורא קשים ולא יכלתי ליישם איתם ווקס לדוגמא באופן נוח.

מישהו עוד התנסה איתם?

פורסם

נכון הם גדולים מאוד אבל לדעתי יהיה לי נח יותר לעבוד איתם מאשר הספוגים הקטנים, נראה בשימוש הראשון ואז נחווה דיעה על המוצר לאחר הנסיון.

פורסם

אני מאוד מרוצה מהאפליקטורים של הקוריאני.

אני מסכים עם chesh שהם לא נוחים עבור ווקס, בניגוד ל chesh אני חושב שהם לא מיועדים לווקס ולכן היישום לא היה נוח.

לווקס עדיף אפליקטור ספוג צפוף.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
אני מאוד מרוצה מהאפליקטורים של הקוריאני.

אני מסכים עם chesh שהם לא נוחים עבור ווקס, בניגוד ל chesh אני חושב שהם לא מיועדים לווקס ולכן היישום לא היה נוח.

לווקס עדיף אפליקטור ספוג צפוף.

זו התגובה לה חיכיתי ובגלל זה פתחתי את הדיון הזה, מה הייעוד לדעתך של האפליקטורים האלה?

אני בניתי עליהם ל ez creme glaze של cg ולנסיון עם הקולינייט 845 והשוואה ליישום עם פד ספוג פשוט של מגווירס.

אשמח לחוות דעת נוספות ותובנות.

פורסם
זו התגובה לה חיכיתי ובגלל זה פתחתי את הדיון הזה, מה הייעוד לדעתך של האפליקטורים האלה?

אני בניתי עליהם ל ez creme glaze של cg ולנסיון עם הקולינייט 845 והשוואה ליישום עם פד ספוג פשוט של מגווירס.

אשמח לחוות דעת נוספות ותובנות.

היצרן אומר " it is use to apply liquid or cream wax "

מוצרים דומים למוצר הזה שנמכרים באתרים אחרים טוענים

"Our Blue Perl microfiber applicator pads are an excellent choice for hand application of any polish or cleaner/wax"

"The Atomiza Microfibre Applicator Pad features thousands upon thousands of ultra-soft fibres that that ensure safe and even product application on all surfaces, making it a true multi-purpose pad that no detailer should be without."

"Poorboys Microfibre Applicators (PB-MA) are the best and easiest way to hand apply a thin even layer of waxes and sealants"

"

The generously sized, ultra-soft Microfibre Wax Applicator Pad is ideal for applying glazes and pre-wax cleansers to exterior bodywork ahead of the application of sealant or wax protection.

In addition, this pad is also ideal for dressing all interior and exterior trims, plus all plastic, rubber and vinyl surfaces under the bonnet in the engine bay."

עם זה אני מסכים הכי הרבה בנתיים.

כשאני חושב על אפליקטור כזה (ספוג עטוף במיקרופייבר) אני חושב על גלייז, מוצרי AIO, מוצרים שמנקים לפני שכבת ההגנה, תחליבים לריפודים, חומרים תחליביים לדשבורד, פלסטיקה בתוך הרכב ומחוצה לו, אולי ווקס נוזלי או מוצר נוזלי כמו V7.

אוטמים/ווקסים ופולישים לא הייתי מנסה עם האפליקטור הזה.

פורסם

יש LSP וגלייזים שלא אוהבים אפליקטורים ממיקרופייבר,תשתמש בספוג איכותי[לא הקקה הסיני הדק] ותחסוך לך כאב ראש.

• תוכן חדש...