Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בכל יום בבוקר אני בד"כ עושה סיבוב סביב האוטו לראות ש"הכל בסדר", אך היום לא יצא לי בגלל שמיהרתי.

בכל מקרה, הייתי צריך לבקר בצ'מפיון בשביל בדיקה כללית- וכשהאוטו חזר, הופיעה מכה בכנף האחורי..

שמתי לב לשפשוף\מכה רק כשהגעתי הביתה,

אבא שלי אומר שזה כנראה מחניה מהלילה או סתם איזה מניאק..

אז ללכת נגד צ'מפיון, לא נראה לי שהם יודו במשהו, אלא רק יכחישו ויצחקו לי בפנים, ויכול להיות באמת שזה בכלל לא הם (למרות שאני בספק).

אז עכשיו לעיקר: איך אני יכול לתקן את זה?

יש איזה משהו שיכול למלא את זה? לטשטש? כל דבר?

תודה רבה לכולם!

champion.jpg

champion2.jpg

פורסם

לא ניתן לדעת בוודאות שזה קרה שם,

אבל אתמול בבוקר לא היה דבר כזה- והלילה חניתי בחניה במקביל, ככה שפתיחת דלת קצת תהיה אופציה מוזרה..

אם זה באחריותם- זה קרה בסניף חיפה, חוף שמן.

פורסם
למה נראה לי שמישהו כבר ניסה לתקן את המכה?

כי יש מילוי לבן בפנים,

אכן הצבע היה אמור להתקלף באזור של המכה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
כי יש מילוי לבן בפנים,

אכן הצבע היה אמור להתקלף באזור של המכה.

אני אבדוק את זה שוב, לראות אם זה איזה חומר כלשהו- אני חושב שזה רק האפקט מצילום עם פלאש, זה יוצר הבדלים.

אין לאף אחד עצות איך אפשר לטפל בזה?

פורסם

שוב לפי מה שאני רואה, מישהו התעסק שם לטשטש את המכה. (מריחת חומר חובבנית,אולי בצ'מפיון?)

לגבי תיקון,למרות שאני מתקן מכות קטנות/שיפשופים/גירודים ברכבים שנים רבות -מכה כזו הייתי מעדיף לעשות אצל פחח

לתיקון מקומי (צביעה של האיזור הפגוע בלבד,לא כל הכנף) למרות שאפשר לתקן גם את זה לבד -אבל זה מצריך מעט ידע וידיים טובות.

• תוכן חדש...