Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה מתקשר ישירות להבטחת הממשלה שהרכבים יוזלו אחרי רפורמה ב20%

בשוק הנדלן אנשים מוכנים לקנות דירות 4 חדרים ב1.5 מיליון בפתח תקווה וב1 מיליון בטירת כרמל

האופי הישראלי זה לא לחכות למשיח אלא לחיות את החיים הראויים כמה שיותר מהר (ואין רע בכך), גם אם לא תמיד יש, לצערי יש גם מקרים בהם זוגות צעירים מקבלים החלטות אובדניות, ומשתעבדים למשכנתא ל30 שנה רק כדי לנסוע לעבודה 15 דקות וחלילה לא 30-40 דקות (אבל גם כאן יש סייגים של מקרים בהם אין בררה, אז אני לא אעשה הכללות).

אנשים בישראל לא מוכנים לשמוע את המושג "להצביע ברגליים". האחדות הישראלית היא רק במצבי מלחמה. כל דבר אחר שדורש מהפיכה חברתית , אז אדם לאדם זאב.

כך נוצר מעגל קסמים שבו אנחנו מקטרים, אבל ממשיכים לשלם. הנוכלים במשרד האוצר כבר מזמן זיהו את הדפוס הישראלי הזה, גם הנוכלים בבנקים, וגם הטייקונים שמנהלים את המשק.

אז תהיו בטוחים חברים יקרים, נמשיך לקנות דירות ונמשיך לקנות רכבים ולא משנה בכמה יעלו את המס הירוק או הסגול.

ואני לא כותב את ההודעה הזו כמתחסד, אלא כאחד שסובל כמו כולם מאותה בעיה. הרי אם נחכה שהאחר ירים את הכפפה, היינו ממשיכים לסוע ברכבים ישנים יד 2 וגרים בשכירות בפרפריה.

עלו עליינו, זיהו את המנטליות שלנו ומנצלים אותנו.

אנחנו לא נצא לכיכר רבין כמו המצרים, כי לא מספיק רע כאן ורוב רובם של האנשים עובדים בעבודות מכובדות, שלא ממש מאפשרות לקחת יום חופש כדי לצאת להפגין כנגד המחירים. אז עושים הפגנות בפייסבוק מול המקלדת, ומנסים דרך פוליטיקאים ותקשורת. הבעיה שלרוב זה לא עובד, ואם כן אז זה בדברים שוליים יחסית, באמצעות תחרות. אבל כשהמדינה מעוניינת שההכנסות שלה יגדלו כתוצאה ממס כזה או אחר, אני לא חושב שאנחנו כחברה מערבית מסוגלים להתאגד היום כנגד ההחלטות הללו.:-(

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לא נורא. כולנו עשירים, נספוג גם את זה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הבעיה היא החזירות של הייבואנים.

גם שדגמים מתחלפים בדגמים נקיים יותר אז הם מייקרים אותם.

תקנות מיסוי לגיטימיות בכל העולם, עובדה שבאירופה יש תקנים של יורו 4/5/6

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...