Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

השאלה בעקרון נוגעת לגבי כל רכב שעובר הסבה לגיר ידני,

יש לי את הרצון לעשות את זה, השאלה היא האם הגיר נשאר 4 הילוכים כמו שהוא באוטומט? או 5 הילוכים כמו בגיר הידני הסטנדרט?

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם

הופך להיות בעל מס' הילוכים כמו בגיר שתתקין.

ללאנסר הידנית יש 5, יהיו לך 5.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבנתי.

אני דיי טיפש בנושא, חשבתי שהעבודה נעשית על הגיר המקורי שבו מחליפים חלקים, כלומר נשאר עם 4 הילוכים.

אם זה עוסק בפירוק והרכבת גיר חדש ידני זה משהו אחר.

תודה על התשובה, ושבוע טוב!

:)

Opel Adam S 2017

פורסם

גיר ידני וגיר אוטומטי אלו שתי מערכות שונות לחלוטין, בעלי מבנה פנימי אחר לחלוטין.

הגיר יורד בשלמותו ומוחלף באחד אחר.

פורסם

נדחף מתוך סקרנות:

במה ההסבה כרוכה?

זה הליך פשוט ומקובל?

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

פשוט ומקובל זה לא, אבל אפשרי.

צריך גיר, קלאץ, מכלול דוושות, לפעמים גלגל תנופה וסטרטר אחר, שינויים במחשב או החלפת מחשב ניהול, משאבות קלאץ׳ או כבלים (תלוי ברכב), פלסטיקה פנימית, ידית הילוכים...

עדיף בד״כ פשוט להחליף רכב לאחד ידני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חבר שלי עשה הסבה לקולט ב2000 ש"ח בטייבה.

מושלם זה לא היה אבל זה היה בסדר,בלנסר לא צריך להחליף יותר מידי דברים זה דיי פשוט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...