Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עשיתי טעות ופתחתי את הגיין של הטוויטרים יותר מידי ולצערי הם נשרפו,

האם ניתן לתקן?

במידה ולא רציתי לדעת אם מומלץ לשדרג את הטוויטרים לסידרה יותר גבוהה או שלחפש mt23?

תורה מראש לעוזרים!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש mt250 שהם הטווטרים החדשים של האילייט (שידרוג של ה23)

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם
כמובן שניתן לתקן ,אם אתה עובד אקטיבי אתה לא מוגבל ל-MT23 אתה יכול לחשוב גם

על אלמנטים אחרים ,יש כמובן גם את אופציית יד שניה.

עובד אקטיבי ופתוח ליד 2, הייתי שמח להמלצות - תקציב 800-900 ש"ח.

פורסם

לדעתי בחירה של טוויטר היא בין הבחירות הקשות, יש פה עניין של המון טעם והעדפה אישית ולכן אני ממליץ ללכת ולשמוע.

מה גם ששווה לתקן את הישנים, ולשמור על האופי של הסט.

SCANSPEAK

פורסם

לפי דעתי אם אהבת אותם תקן אותם, סע למורל ותן להם אותם לתיקון הכי פשוט מאשר להתחיל לחפש טוויטרים ביד 2 (אני אחרי חיפוש של חודשיים +- מצאתי) והכי בטוח שתקבל גם טוויטרים במצב של חדש ועוד מהבית שלהם.

פורסם
לפי דעתי אם אהבת אותם תקן אותם, סע למורל ותן להם אותם לתיקון הכי פשוט מאשר להתחיל לחפש טוויטרים ביד 2 (אני אחרי חיפוש של חודשיים +- מצאתי) והכי בטוח שתקבל גם טוויטרים במצב של חדש ועוד מהבית שלהם.

נראה לי שקשה לא לאהוב mt23. העניין הוא שאני גר באיזור הצפון ויהיה טיפה בעייתי להגיע למרכז, השאלה היא אם מומלץ לשרדג את הטוויטרים כדי להגיע לתוצאה טובה יותר או שפשוט לחפש/לסדר mt23.

פורסם

אתה לא חייב להגיע עצמאית כדי למסור את הטוויטרים.

אתה יכול לשלוח בדואר.

מעבר לזה, כמו שנאמר, טוויטרים זה חתיכת כאב ראש לבחור ומצטרף להמלצה של אם אהבת תישאר.

גם ככה אין לך הרבה לאן לשדרג אותם במשפחה שלהם לדעתי מהליין הישן הם המובילים של מוראל.

פורסם
אתה לא חייב להגיע עצמאית כדי למסור את הטוויטרים.

אתה יכול לשלוח בדואר.

מעבר לזה, כמו שנאמר, טוויטרים זה חתיכת כאב ראש לבחור ומצטרף להמלצה של אם אהבת תישאר.

גם ככה אין לך הרבה לאן לשדרג אותם במשפחה שלהם לדעתי מהליין הישן הם המובילים של מוראל.

אם לא צריך להגיע לשם זה משנה את כל התמונה, אני מאמין שאני ישלח לתיקון, תודה רבה!

פורסם

אפילו אין צורך לשלוח אליהם בחבילה, פשוט להגיע למתקין שמוכר ציוד של מורל, הסוכן יעביר אותם כבר למפעל, לי נאמר שזה בגדר שירות, והחיוב הוא רק עבור התיקון.

SCANSPEAK

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר לטוויטר סופרימו (הגדול) ב 1500 שקל.

המחיר שקיבלתי טוב?

התוצאה תהיה שווה את ההשקעה ?

פורסם

אם זה מחיר לחדש- אז זה אחלה מחיר.

אם זה שווה את ההשקעה- זה תלוי רק בך. יש אחד שלא ירגיש הבדל בין הטוויטרים ובשבילו זה יהיה בזבוז מוחלט, ויש את הקיצון השני של מישהו שבשבילו ההבדל תהומי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בטח קראת בימים האחרונים כמה וכמה דיעות על הפיקולו בשרשורים שונים אין טעם לחזור על זה.

את הסופרימו הגדול לא יצא לי לשמוע.

קח בחשבון התקנה לא פשוטה עם הגדולים.

• תוכן חדש...