Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל אתר שדווקא מבין ומתמצא בעולם קידום האתרים וכו' אבל נפגעתי דיי קשה מהעדכון האחרון והייתי רוצה עזרת מומחים לפתור את הבעיה ולחזור למיקומים ראשונים בדפים בהם מילות החיפוש שלי.

 

בעיקר אני צריך לעשות מחיקה של לינקים רעים מהאתר שלי אבל אין לי גישה לכלים שיתנו לי לראות את כל הלינקים לאתר כדי לעשות להם disavow.

 

אשמח לעזרה ממבינים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

×
×
  • תוכן חדש...