Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין להחליף תצמיגים והגאנטים שלי ל r18 עם חתך של 45 הבעיה שלי היא שאבא שלי בירר עם מישהו עם מוסך גדול בתל אביב והוא התריע בו לא להתקרב ל r18 כי זה יכול לפגוע ביציבות הרכב ולגרום לרעידות מה דעתכם בנושא והאם יש ממה לחשוש הוא טען שזה פשוט לא מתאים לאוטו הזה אשמח לקבל דעתכם בנושא תודה ויום טוב.

פורסם

בעל ידע המוסכניק הזה..

אז קצת נעשה סדר, בעקרון לידע כללי אתה יכול לעלות גם ל19, חוסר יציבות? ממש לא האחיזה תשתפר ולכן חוסר יציבות לא רלוונטי.

לגבי רעידות, אני מניח שהוא התכוון שזה יפגע בנוחות, אני נוסע כרגע על 17 ואין שום פגיעה והבדל מ16 ונסעתי גם על לאון עם 18 מונמכת ולא היה פגיעה משמעותית.

השאלה היא עם הרכב מיועד לך בלבד או גם לאבא ויכול להיות שזה יהיה משמעותי בשבילו.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הבכן , תודה על התשובה הרכב מיועד לאבא שלי אני מדבר מבחינת נתונים טכניים האם הגדלה של הגלגל ל 18 תפגע באוטו באחד מהתחומים הללו זה מה שמטריד אותו ואני טוען שהתשובה היא לא כמו שאתה טענתה מבחינת נוחות נסיעה אני טוען שזה לא יפגע במידה משמעותית בדיוק כמוך האם יש לך עוד כמה טיעונים בשביל שאוכל להסביר לו שזה לא יפגע באיכות הנסיעה בצורה משמעותית:?:

פורסם

חח מסכים איתך כבר היה לי לאון עם 18 אני יודע מזה מה שעצבן אותי שבעל המקצוע הזה אמר לו שזה שהצמיגים האלה יובילו לרעידות באוטו וחוסר יציבות זה פשוט חסר היגיון וזה לא שהוא אמר שזה בגלל החתך הנמןך יותר אלא בגלל שמידת הגלגל יותר גדולה ואין בזה שום צל של הגיון הלוואי ומישהו היה יכול לשים לאבא שלי תהסבר הזה מול העיינים!!!:x :x :x :x :x

פורסם

תנסה להסביר לו מבחינה לוגית. צמיג ברוחב 225(22.5 ס"מ) יביא לאחיזה יותר טובה לעומת צמיג ברוחב קטן יותר(לא זוכר מה המידה המקורית בלאון), צריכת הדלק תעלה גם מאותה הסיבה(נק' השקה גדולה יותר עם האספלט).

ירידה בחתך תביא לדופן יותר קשיחה(פחות גומי) ומכאן הפגיעה בנוחות.

אם הגאנט טוב וההתקנה תעשה בצורה נכונה אז לא יהיו רעידות וכו'.

פורסם

בתור אחד שעשה בדיוק את המעבר הזה מ-16" ל-18",

אני יכול לומר בוודאות שהשינוי הקוסמטי אכן שווה בהחלט.

לא מרגיש פגיעה משמעותית בנוחות אבל כן חל שיפור באחיזת הרכב.

בהחלט ישנה יותר תחושת בטחון והרגשת "דבק" בסיבובים.

צריכת הדלק עלתה מעט אבל לא בצורה משמעותית.

אם מצאת דיל שווה - ממליץ בחום ללכת עליו.

פורסם

הפקטור הקובע בסופו של דבר הוא לא הגודל אלא החתך אם החתך יהיה 50 ההרגשה של הכביש והמהמורות תיהיה פחות מורגשת לכן האם אפשרי לקחת r18 עם חתך של 50?

פורסם

הנוחות תלויה בסוג הצמיג(יש כאלו יותר רכים),באופן ההתקנה(מקצועית או חאפרית)

בא נסכם שלדעת הרוב,השידרוג והמראה הסופי גובר על החששות לנוחות(המידה מאושרת ממהנדסי הרכב)

לשאר פרטים והתייעצויות אני בפרטי לילה טוב

פורסם
הפקטור הקובע בסופו של דבר הוא לא הגודל אלא החתך אם החתך יהיה 50 ההרגשה של הכביש והמהמורות תיהיה פחות מורגשת לכן האם אפשרי לקחת r18 עם חתך של 50?

המידה הזו לא מאושרת ברישיון.

בקוטר 18 החתך צריך להיות 40 ובקוטר 19 החתך צריך להיות 35 אם אני לא טועה.

פורסם
בתור אחד שעשה בדיוק את המעבר הזה מ-16" ל-18",

אני יכול לומר בוודאות שהשינוי הקוסמטי אכן שווה בהחלט.

לא מרגיש פגיעה משמעותית בנוחות אבל כן חל שיפור באחיזת הרכב.

בהחלט ישנה יותר תחושת בטחון והרגשת "דבק" בסיבובים.

צריכת הדלק עלתה מעט אבל לא בצורה משמעותית.

אם מצאת דיל שווה - ממליץ בחום ללכת עליו.

תוכל לומר בבקשה בכמה צריכת הדלק עלתה?

אני נוסע מרכז-ירושלים ע"ב יומיומי.

seat leon 1.8 tsi DSG

• תוכן חדש...