Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני ער, אחרי הדגים של שישי

על חוף הים, מעשנים, שותים, נהנים.

9y5yze3y.jpg

2evuvynu.jpg

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כאן,

בירה אלכסנדר בלייזר, נחמד רק חבל שאין להשיג באיזור.

אני זוכר שחלמתי משהו, אני לא זוכר אם זה היה היום או אתמול, אני לא זוכר מה היה החלום בדיוק (רק זוכר שהבאתי לדיויד בלייזר, העיתון לא הבירה), אני חושב שחלמתי גם שאני צריך לשאול את לוקו מה זה אומר, אז לוקו, מה זה אומר ?

מכסח, אני בדקה דומיה. מה הכונס הזה קשור שם ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם אני כאן.

למען האמת לא ממש הלכתי, אתמול קיבלתי הודעה חד צדדית שזה הסוף.

שבע שנים מעורבבות, שקיוויתי ששבע הבאות יהיו הטובות.

סעמק.

מתחדשת*

פורסם

אחת הבירות אתמול הייתה האלכסנדר בלייזר, אכזבה גדולה מבחינתי. אפס טעם. לעומת זאת הבלאק שלהם לא רעה בכלל.

אם כבר אלכסנדר - לטעמי היחידה שלהם שהיא באמת טובה היא הגרין, אחת הטובות המיוצרות בארץ מבחינתי.

אצלי במקרר כרגע בירות של מבשלה קטנה בשם עמליה, פשוט מעולות! בעיקר הספרינג אייל (תוית כחולה). אם תצליחו לשים יד אל תהססו. אם לא - דברו איתי, יש לי סטוק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם (נערך)

טוב, בשעה טובה, השלמתי מספר שיא של עמודי גיבוב - פר סופ"ש! עובדה שמעידה שהחיים שלי הם לא ממש "חיי בנצי" כרגע.

הגעתי למסקנה שהגיבוב הוא ערימת רפש משובצת ביהלומים, אבל כל יהלום - יהלום! בעיקר היהלומית כחולת-אדומת השיער על בנצי (הכוכבים על הגב, האוווו!).

בכלל, שמתי לב שסופי השבוע שלי מושפעים באופן ישיר מהעבודה האם אני מספיק לטעום מהשאוורמה שמגישים בעבודה בימי חמישי, בפעמיים שהגעתי מאוחר היו סופי שבוע צולעים למדי. חמישי הבא אני תופס מקום מהבוקר.

מעניין מה זה אומר עלי כאדם ככלל וכחובב שאוורמה בפרט?

לוקו, תודה על הצעתך הנדיבה בקשר לכיוון המגבר, כרגע המגבר הוחזר לחבר אך בבוא העת אני עלול להזדקק לעזרתך.

בתור חיפאי בעל חיבה לאספנות, אני דיי מתבייש שלא ידעתי על המפגשים בביג בימי שישי. במידה ותזרקו איזה תזכורת בשבוע הבא, אני אשמח להגיע.

יום האישה חסכוני לכולם!

עריכה אחרונה על ידי YURI
פורסם

תומר דווקא ימי שישי ב2-3 ככה ריק שם, חוץ מדתיים פה ושם, אבל החוף שקט.

ובוקר טוב :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

רופיני כרגע לפני הצבא אני משתדל להנות במינימום הוצאה, אני לא מתקמצן אבל הוצאה של 400 לטיול זה בשבילי מיותר, כי יש עוד הרבה טיולים באיזורינו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

היה ממש מצחיק, היה זוג שהזדיין על החוף, הביאו שמיכה והתכרבלו, ואנחנו חבורה של אנשים אחרי הרבה אוכל מריעים להם, הם מסתכלים, אחת הבנות עם משקפת, הוצאנו פנס, הצקנו להם קצת, עושים להם שלום ומסתלבטים, אחרי איזה 20 דקות של ביישנות נמאס להם, הבחורה קמה, לבשה שמלה דקיקה בלי כלום מתחת, הוא יושב והיא רוכבת עליו, אצלנו מוזיקה בפול ווליום. הם נתנו שואו שנמשך איזה 2 דקות שלמות עד שהבחור התפוצץ, נקרענו עליו מצחוק. ,

haters will hate

פורסם
בקיבוץ ניר דוד

זה נכון.

יצא לך לטעום? תנסה, אולי תבין מה זו בירה טובה באמת, יא חובב אלכסנדר בלייזר שכמותך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם (נערך)

קניתי נגב ושפירא עכשיו

לא יצא לי לטעום, ראיתי באינטרנט.

האמת שעדיין לא שתיתי מספיק בירות שכדי לחוות דעה חוץ מטעים לי או לא.

דניקס יש לך עוד שנה עד הצבא לא ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...