Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו בחייך, אני מקווה לפחות שהבנת שזה מגעיל.

אני לחלופין קיבלתי דחף רציני לחומוס, קפיצה קטנה לכפר הערבי הקרוב למקום מגורי, חומוס מצויין בקופסת פלסטיק, שתי פיתות טריות, חריף ירוק מצויין ולא התאפקתי אז לקחתי גם כמה קובה (קובות? זה נשמע נורא). בבית, צלחת מתאימה, חומוס, במרכז טחינה ביתית, הרבה חריף, שמן זית, צלחת קובה ליד. תענוג. אח״כ החלטתי לבצע את פעולת העיכול הכי טובה שיש, ונתתי שנ״ץ איכות על הספה. קמתי מלא אנרגיה, סגירת פינות ברחבי הבית, הכל במקומו חוץ מהמפתח של המקדחה. כוסאוחתו, יש לי בדיוק שני חורים לקדוח כדי להגיד שסיימתי ורשמית יש לי בית חדש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכלתי פעם אחת. לא אהבתי. אנשובי גם לא.

חומוס זה מצוין.

הרגע סיימתי לאפות לחמניות, קרואסון ובייגלה ביתי. מחכה שיתקרר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איך יהיה עשרת אלפים גבבה? האם נספיק לגבב ששים וחמישה פעמים עד חצות? ועוד בערב שבת? אוי יא ברוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אני בעד פרס / אות של כבוד למגובב שיגובב את הגיבוב עשר ת'לפים.

(ההנהלה רשאית למחוק / לאחד / לצרף שרשורים על מנת לשנות את הגיבוב העשר ת'אלפים, כפי שנעשה בגיבוב ה-1000).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני בעד פרס / אות של כבוד למגובב שיגובב את הגיבוב עשר ת'לפים.

ההנהלה רשאית להטות את התוצאות לפי בחירתה.

ט.ל.ח

מצוין.

פורסם

זו היתה הכותרת בזמנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?487419-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%9D-%D7%A2%D7%93-%D7%97%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A2%D7%A9%D7%A8-%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%92%D7%91%D7%91%D7%94-%D7%99%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%95-%D7%9C%D7%90%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%95-%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%99&p=4025852&viewfull=1#post4025852

[h=2]גיבוב הודעות. אם עד הערב השרשור לא חוצה 1,000 הודעות - הוא יימחק[/h]

היום הגיבוב פועל מהאינרציה, אז הוא היה תלוי על בלימה.

נדמה לי שגם ב-2000 גבבה היה משהו, אינני בטוח ולא פנוי לבדוק עכשיו.

בקיצור, הבנתם את הרמז - בחצות לוקו מעלה תמונה של ערימת אנשובי ליד אבטיח.

אופציה נוספת: אכילת צלפים, הקשה מבין השניים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם (נערך)

נו להגיד אני אוהב קובה, או אכלתי פעם אחת זה לא רציני. זה כמו להגיד אני לא אוהב ירקות. מדובר על משפחה שלמה של מאכלים, מגוון מעטפות ומגוון מילויים (אם כי רובם בשר). ספציפית מה שאני מדבר עליו הוא קובה בורגול מטוגן עם בשר טחון בפנים. אי אפשר לא לאהוב את זה.

מצאתי את המפתח של המקדחה, שכמובן היה בארגז הכלים. כלומר, הוא בוודאות לא היה שם בפעם הראשונה שחיפשתי, אבל הופיע באורח פלא בפעם השניה. אתם יודעים טוב מאוד שזה הגיוני כי זה קרה לכם אלף פעם.

קשה לאכול צלפים, צריך להתגנב אליהם מאחורה כשהם לא שמים לב אם אתה לא רוצה לחטוף יריה.

עריכה אחרונה על ידי אנלוגי

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא ידעתי שיש הרבה סוגים. אכלתי את זה עם הסולת. ניסיתי אחד רגיל עם בשר ורוטב כזה כמו מרק עוף. ואחד עם סלק, שזה בכלל היה זוועה.

חברים, בואו נמנע את סוף הגיבוב, ויחד עמו את סוף העולם.

my-meme.jpg

פורסם

זה לא עשרת אלפים. זה "עשר ת'לפים".

בקיצור - אין עד חצות עשר ת'לפים גיבוב? לוקו יKכל קילו אנשובי או צלפים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

מלאן ת'לפים זה מספר אמורפי. לא מוגדר.

עשר ת'לפים גבבה זה משהו שניתן לבדיקה במונה גבובות.

בקרוב, בנוסף ל"שלח תגובה מהירה" יהיה "שלח גבבה מהירה" - ניתן יהיה לגובב מכל שרשור.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...