Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בתהליך החזרת המזגן לחיים.

נכון לעכשיו אין במערכת גז בכלל , היא מנותקת.

החלפתי שסתום בלוק פנימי , החיווט כולו מורכב , מדחס נמצא אך ללא רצועה!

שאלתי היא , האם מדחס אמור להיכנס לפעולה כאשר אני לוחץ מתג AC

205GTi

פורסם

אם יש 2 , אז אני מאמין שה After market הוא זה שיעבוד , מאחר והוא הותקן ע"י מישהו לאחרונה...

החוט נחושת הארוך שמחובר ליחידה ההיא , משתחל אל תוך תריסי הרדיאטור..?

מודה לכולם שוב

פורסם

בתמונה עם החוט נחושת, מדובר בטרמוסטט קומבינה, שמבטל את המקורי, יש לו כיוון ידני.

החוט נחושת צריך להיות מלופפף סביב הרדיאטור הפנימי (מאדה), ומכוונים את הטרמוסטט שלא יגרם מצב שבו יווצר קרח, ושהלחצים במערכת לא יהיו גבוהים מידי כתוצאה מפעולה ממושכת מאוד של המדחס.

מכוונים ע"י חיבור שעון לחצים + מד טמפ' לפתחי האוורור.

פורסם

טוב , הסבר מפורט וענייני.

אני יכול להגיד בוודאות שהחוט נחושת לא היה מלופף סביב הרדיאטור. הקצה שלו היה תקוע שם ותו לא.

את מה שאני יכול לעשות - עשיתי. פירקתי את הדשבורד , החלפתי שסתום , וטיפלתי בחשמל.

מה שנותר , בדיקת לחץ , דליפות , גז , כבר אשאיר לבעל מקצוע ..

פורסם

כדאי קודם כל לבצע וואקום למערכת לפחות 10-15 דקות, לסגור את הברזים במכשיר למילוי גז ולבדוק שהוואקום מחזיק במערכת יציב שאין דליפה.

אחרי שעבר בשלום, למלא מעט שמן ייעודי+ גז בכמות של 500 גרם(הכל מתבצע ע"י מכשיר למילוי גז).

• תוכן חדש...