Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן החלפת רצועת טיימינג היום ולאחר כל ההחלפה הנעתי את האוטו והיה רעש של שריקה.

חשדתי מיידית במייסב או במתיחה חזקה מידי של הרצועה, התחלתי לשחרר ולבדוק וגם לאחר שיחרור זה הרעיש.

לאחר פירוקים והרכבות, עלה שהמחזיר שמן של הקראנק שהחלפתי הוא הגורם כי מסתבר שצריך לשמן אותו לפני ההרכבה.

בכל מקרה מחר אני אביא אחד חדש והפעם אני ישמן אותו.

אבל בזמן כל הבדיקות, היה שלב שבו ניסיתי להניע את המנוע כאשר הגלגל של הקראנק היה נעול עם הבורג נעילה מה שגרם לפולי התחתון לשחוק כמה סנטימטרים מהרצועה , עד שאני אביא מחר רצועה חדשה פחדתי שנגרם נזק למנוע והרכבתי חזרה את הרצועה הישנה, והמנוע הניע ונשמע בסדר.

האם רבע סיבוב של הפולי תחתון בזמן שהקראנק נעול יכל לגרום לנזק כלשהו? והמנוע היה מניע ועובד תקין?

תודה מראש.

ואגב מדובר בפיג'ו 106 8V מנוע 1600.

פורסם
בזמן החלפת רצועת טיימינג היום ולאחר כל ההחלפה הנעתי את האוטו והיה רעש של שריקה.

חשדתי מיידית במייסב או במתיחה חזקה מידי של הרצועה, התחלתי לשחרר ולבדוק וגם לאחר שיחרור זה הרעיש.

לאחר פירוקים והרכבות, עלה שהמחזיר שמן של הקראנק שהחלפתי הוא הגורם כי מסתבר שצריך לשמן אותו לפני ההרכבה.

בכל מקרה מחר אני אביא אחד חדש והפעם אני ישמן אותו.

אבל בזמן כל הבדיקות, היה שלב שבו ניסיתי להניע את המנוע כאשר הגלגל של הקראנק היה נעול עם הבורג נעילה מה שגרם לפולי התחתון לשחוק כמה סנטימטרים מהרצועה , עד שאני אביא מחר רצועה חדשה פחדתי שנגרם נזק למנוע והרכבתי חזרה את הרצועה הישנה, והמנוע הניע ונשמע בסדר.

האם רבע סיבוב של הפולי תחתון בזמן שהקראנק נעול יכל לגרום לנזק כלשהו? והמנוע היה מניע ועובד תקין?

תודה מראש.

ואגב מדובר בפיג'ו 106 8V מנוע 1600.

לא נגרם נזק. הכל בסדר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

קצת נשמע לא הגיוני שמחזיר השמן שרק, עד לאיזו מתיחות הגעת במותחן מסוג זה שאינו בעל סימון קצה מתיחה ?

לא הבנתי,הפולי שחק מספר שיניים מרצועת התיזמון ?

אם כיוונת את הטיימינג מחדש והנעת והמנוע יציב ולא רועד קצת, אתה יכול לתת לו להתחמם לטמפ' עבודה ולבדוק עם שעון ואקום יציבות יניקה, שזה אומר 18 אינץ' כספית למנוע 4 בוכנות כמו שלך, ורק אם התוצאות לא נראות טוב אפשר להיכנס לבדיקת לחץ הפוך מכיוון שאם אתה אומר שהמנוע נראה תקין אז בדיקת קומפרסיה לא תיתן לך תשובה החלטית.

עשיתי לא מעט כאלו ולא נשמע לי עדיין הגיוני שהשריקה נבעה ממחזיר השמן אם שמת מחזיר שמן במידה הנכונה ואם אותו כיוון זיזים פנימיים להחזרת השמן.

ממליץ לך לבדוק מתיחות מחדש, את מיסב התיזמון שמתחת אותו כנגד כיוון השעון ואת משאבת המים שהרעש יכול לנבוע ממנה !!!

• תוכן חדש...