Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה 2008 ... האוטו מבפנים לא נקי .. ואני כל הזמן מנקה אבל האבק חוזר ..

יש תכשיר כמו סקי או חלב או משהו בסגנון שיוכל להשאיר ברק על הפלסטיקים של האוטו ?

ויש איזה תכשיר לניקוי ריפודים ולהורדת כתמים ?

תודה רבה !

פורסם

מה התקציב שלך?

יש מוצר זול שעושה עבודה מעולה (מניסיון) לחידוש הדשבורד וחלקי הפלסטיקה בפנים הרכב, Carplan Flash Dash, עולה 35 ש"ח באוטוסטור

לטעמי הוא לא נוופל מה G6 של כמיקל גייס שעולה 95 שקלים שיש לי אותו גם.

מוצר לניקוי ריפודים: יש לך את ה STP Tuff Stuff שזה חומר שאומרים שהוא דיי טוב והוא זמין גם באוטודיפו אז נוח לקנות אותו

אתה יכול גם להשתמש בAll Purpose Cleaner של מגווירס, Chemical Guys Lightning Fast שמיועד להסיר כתמים קשים. (בהם לא השתמשתי)

פורסם

לי יש את המוצר של CARPLAN,עושה עבודה טובה ולא משאיר את הפלסטיק שומני,אתה לוקח מטלית מיקרו פייבר,של חברת סנו למשל מכול סופר,ועם מאט חומר מנקה את הדש בורד. לא צריך לייבש את זה עם מטלית אחרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לי יש את המוצר של CARPLAN,עושה עבודה טובה ולא משאיר את הפלסטיק שומני,אתה לוקח מטלית מיקרו פייבר,של חברת סנו למשל מכול סופר,ועם מאט חומר מנקה את הדש בורד. לא צריך לייבש את זה עם מטלית אחרת.

חשוב שהמשטח יהיה נקי לפני שימוש בחומר.

.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...