Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוצע לי לקנות פורד פוקוס 2011, דגם ישן (100 כ"ס), עם 37000 ק"מ, עלה לכביש באוגוסט 2011, מיד שניה - המוכר קנה אותו מחברת ליסינג עם 0 ק"מ (כלומר, המוכר היה המשתמש הראשון ברכב, למרות שהוא יד שניה), ב - 76000 ש"ח.

מתוך הנחה שהוא יעבור בדיקה חלק (חוץ ממכות פח מינוריות), כמו שהמוכר מתחייב, האם המחיר משתלם? האם יש אלטרנטיבות עדיפות במחיר דומה?

הסיבה לשאלה היא שאני רואה שיש הצע גדול של מכוניות דומות, ולכן מניח שהן נמכרות מתחת למחירון; אבל קשה לדעת בכמה :)

אני נהג רגוע יחסית ולא מחפש ביצועים, אלא נוחות ובטיחות; גם צריכת דלק חשובה, ואני מודע לכך שזו נקודה חלשה יחסית בפוקוס.

תודה רבה,

פורסם

בהמשך לשאלה, וכדי להיות קונקרטי יותר, הנה שתי אלטרנטיבות שעלו במקום הפוקוס: מיצובישי לנסר 2011 1.5 אוטומטית עם 34000 ק"מ ב 79000 (מליסינג פרטי), קאיה פורטה 2010 1.6 עם 35000 ק"מ ב 68000 (שוב, מליסינג פרטי).

דרך אגב, מדובר במשפחה קטנה (זוג וילד), ולכן ניתן להסתפק גם במכוניות טיפה קטנות יותר (למרות שצריך מקום לעגלה פלוס מזוודה או שתיים לנסיעות).

שוב תודה,

פורסם

לדעתי המחיר הנדרש על הפוקוס גבוה מידי. זה מחיר של רכב יד ראשונה מליסינג, לא יד שנייה מליסינג. כמו שהבנת, יש אלטרנטיבות משתלמות יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי המחיר יש עוד פרמטרים שצריך לקחת בחשבון.

1) האם הרכב עדיין תחת אחריות יצרן ולכמה זמן?

2) כמה זמן אתה הולך להחזיק את הרכב?

בגדול בגלל שמדובר במשתמש יחיד ההבדל בין הרכב הזה לרכב פרטי הוא רישומי בלבד. לכן אם אתה הולך להחזיקו כמה שנים לא הייתי פוסל את הקניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הי

לגבי שאלת המחיר - תלוי מה המחירון המלא של הרכב. אם הוא מגלם הורדה 15-20% אז כדאי.

לגבי הקיה והמיצובישי - שתיתן אמינות, הלאנסר יותר נוחה ומהנה לנהיגה. (אמנם הקיה יותר 'חזקה', אבל זה לא מורגש ממש בנסיעה רגועה).

אגב מכל השלושה שציינת הייתי הולך על דווקא על הפוקוס

פורסם

היי,

עושה רושם שהפוקוס היא בדיוק מה שאתה מחפש, רכב נוח, מרווח ואמין לנהג הלא ממהר.

גם מצריכת הדלק אל תפחד, סה"כ לנהג עם רגל קלה על הדוושה, הרכב אינו שונה משאר המשפחטומטיות.

מה שכן, השנתון הבא זאת הפוקוס החדשה, וזה כבר סיפור אחר לגמרי מכל בחינה אפשרית, אולי שווה לעשות את המאמץ ולטפס עוד קצת במחיר (לא יודע מה ההפרש...).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני חושב שהמחירים שציינתה מאוד גבוהים ל-3 הרכבים.

כמעט לכל המחירים של הרכבים הנ"ל ניתן להוריד 10000 שקל.

הפוקוס נוחה ובטיחותית אבל לדעתי ממש פחות אמינה .

הקיה הכיפית יותר .

צריכת הדלק זהה ל-3 (הלאנסר שותה קצת יותר).

אני חושב שהקיה נחמדה יותר והיתי בוחר בה.

• תוכן חדש...