Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גלגל הגה - 206.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ההגה ברכב שלי התחיל להתקלף ולהראות סימני הזדקנות קשים.

בחרתי באופצית ההחלפה מפני שאין טעם להחליף בכל פעם כיסוי להגה כי הוא נוטה לההרס לעיתים קרובות (נשים לרגע בצד עד כמה שזה מסוכן..)

לכן, אני מחפש הגה. האם הגה של 307 או/ו שישנם דגמים נוספים שיוכלו להתאים לרכב שלי?

בנושא הכרית אוויר, אני בספק רב אם הכרית אוויר שלי תיפתח לאחר כ-12 שנים שהרכב יצא מהמפעל..

חשוב לציין שברצוני לרכוש הגה שהוא אינו אפטר מרקט, אני רוצה לשמור על הרכב שלי כמה שיותר מקורי. הגה של דגם מתקדם יותר זה יתרון מבחינתי.

Peugeot 206XS

פורסם

בעיקרון, אני גם חושב כמוך אבל בכל זאת אני חייב להחליף גלגל הגה, אם זה יבוא יחד עם כרית אוויר מה טוב.

Peugeot 206XS

פורסם

השאלה אם הכרית האוויר החדשה תתאים למחשב שלך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • ספונסר פורום
פורסם

אין צורך להחליף את כרית האוויר, תרכוש הגה מפירוק והחלף רק את גלגל ההגה, זה אפילו לא יקר.

אורן

פורסם

אורן, האם תוכל לעזור לי במציאת גלגל הגה והחלפתו?

ברשותי הדגם הרגיל, ללא קום 2000 ולכן הצורה של ההגה שלי שונה. האם הגה משנתון מתקדם יותר יתאים לרכב שלי?

Peugeot 206XS

• ספונסר פורום
פורסם

אפשרי להרכיב הגה משנתון מתקדם יותר,אבל אז תצטרך להחליף גם את כרית האוויר.

אורן

פורסם

אני הזמנתי לאח שלי הגה עור מחו"ל ל-206 פלוס. הגיע עד לבית בלי לעצור במכס.

אולי תחפש הגה בחו"ל וכך תחסוך כאבי ראש להתאמות.

לנו עלה ההגה 260 שקל

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אורן, במידה ואגיע אליך תוכל למצוא לי הגה במצב מצוין ולעזור לי עם ההרכבה?

מלטבשי, אני לא מעוניין בהגה שהוא אפטר מרקט כמו שכבר ציינתי. בנוסף, אני לא רוצה לנסות את מזלי עם המכס.

Peugeot 206XS

פורסם

הבעיה שההגה המקורי שלו לא מצופה עור, ולכן אין בדיוק מה לחדש.

גם אני במצב שלך, וההגה המקורי אצלי באוטו אכול מהשמש בצורה אכזרית. גם אני התעניינתי בעבר לגבי החלפתו, אך הבנתי שסיכוי למצוא 206XS משנתון גבוה בפירוק בלי כריות אוויר פתוחות קלוש.

פורסם

לרפד את ההגה הנוכחי לא משתלם כלכלית.

איליה, אני הולך לרכוש הגה משנתון מתקדם יותר ולהתקין אותו, לפי מה שאורן טוען זה אפשרי. אז למה לא?

Peugeot 206XS

פורסם

אפשרי, לא טענתי לרגע שלא. הבעיה היא למצוא אחד כזה שלם בפירוק, שהכרית אוויר בו לא פתוחה ושהוא בעצמו במצב טוב.

אולי אורן יעזור לך בלמצוא אחד כזה, כי באיזור שלי לא הצלחתי למצוא לבד (באחת כבר פירקו, ובשניה כרית אוויר הייתה פתוחה).

אני אשמח אם תעדכן (כולל תמונות כמובן) במידה וזה יצא לפועל, ההגה שאתה מחפש יפייפה וזה שדרוג מתבקש.

פורסם

אני לא מדבר על אפטרמרקט. מקורי.

הגה של 206 פלוס זהה להגה של 207. כרית האויר גם היא זהה.

עוד דבר, אם תמצא הגה בלי כרית, תחפש כרית מרכב אחר שלאו דווקא היה עם הגה עור. הכרית זהה!

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...