Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב השגתי את הספוג הזה.

ראש מקציף תוצרת KNU :D

לא מצאתי צינור אז לקחתי חתיכה של כבל חשמל בעובי 4GAUGE הוצאתי את הנחושת והינה צינור :)

IMG_0516.JPG

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז לאחר המודיפיקציה קרה משהו מוזר,

הקצף יוצא בפעימות שוות...

חוררתי את הצינור טיפה 2.5 ס"מ מלמעלה,שחררתי את הסופית,ודחפתי טיפה צמר גפן בפייה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חוררתי את הצינור טיפה 2.5 ס"מ מלמעלה,שחררתי את הסופית,ודחפתי טיפה צמר גפן בפייה.

זה כנראה בגלל שהצמר גפן עוצר את הזרימה. הלחץ מצטבר ואז משתחרר בבת אחת, וחוזר חלילה. נסה לשים פחות צמר גפן או לחבר צינור רחב ולשים בו את הצמר גפן

פורסם

קרה לי דבר דומה עם ספוג צהוב.

חפש את הצמר שליאור המליץ בתחילת הנושא.

פורסם

יש לי בדיוק את הצמר גפן שדובר עליו מהפילטר אקווריום הקודם ככה מי שרוצה אני מוכן להתחלק(יש כמות שתספיק לכל החברים כאן):lol:

טוב אז מצאתי טוש שיושב בול ואין שום בריחת אוויר,לא נתן שום דבר.

ניסיתי לחבר את הטוש ישירות למיכל במקום הצופציק הברזל,לדעתי נתן תוצאה טיפה יותר טובה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המשכתי לשפר.. :)

המטרה היתה לקבל תוצאה של מניפה ע"י דיזה מאולתרת.

זאת התוצאה (שמפו CG Citrus Wash and Gloss).

כמו שאפשר לראות, הלחץ יורד יחסית מהר, כנראה בגלל השינוי בראש הדיזה, וצריך לפמפם כל הזמן. בסוף הסרטון יצאו קצת מים

53t3TWqY8eQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

העיקרון מבוסס על מה שנקרא: Surface-impingement nozzle:

220px-Impg_nozzle.png

פירקתי גם את ראש הדיזה מהפלסטיק השחור, כדי שאוכל להיות גמיש. והכנסתי אותו לתוך מכסה של טוש

ההסברים (בקצרה) בתמונות המצ"ב

עוד וידאו:

2Qc877TT4mg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

1-3.jpg

4-7.jpg

פורסם

נראה נהדר מבחינת יכולת הקצפה

אבל

לאחר השלב הזה לא יהיה לך כח לעשות פלסטלינה,פוליש,אוטם,ווקס,interior או כל דבר אחר :lol:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

נראה נהדר מבחינת יכולת הקצפה

אבל

לאחר השלב הזה לא יהיה לך כח לעשות פלסטלינה,פוליש,אוטם,ווקס,interior או כל דבר אחר :lol:

אני דווקא חושב שלאחר השלב הזה לא יהיה לו כוח להוריד את הקצף מהרכב :-D

פורסם

ואוו קצף מדהים, כל הכבוד על זה שאתה לא מתייאש ומנסה לשפר עוד.

אני כבר איבדתי אותך.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפי הסרטון אתה צריך להשקיע המון פימפומים ובסוף לקבל קצף שממש לא מתקרב לגרניק עם אקדח מקציף.

אולי כדאי לך להשקיע בגרניק טוב ואקדח קצף? תקבל כמות קצף שאתה רק יכול לחלום עליה עם המרסס הידני.

תסתכל בתמונה באווטאר שלי.

רמז: זה לא שלג

• תוכן חדש...