Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קניתי דיזה זהה לשלך, ועדיין לא יוצא לי פס אלא קצף בהתזה ישירה, עשית משחק כלשהו עם הפייה של הדיזה??

כנראה שהלחץ לא מספיק חזק.

תתחיל בזה שתוציא את כל הספוג או המילוי מהצינור ותבדוק רק על מים.

זכרת לפרק את ראש המתכת מהפיה המקורית של המיכל?

צריך שיהיה כמה שיותר זרם שמגיע אל הדיזה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי

אני מקפיץ את זה כי זה ממש מגניב וכי יש לי כמה שאלות לטובת שפריצר שאני מכין:

1. החור בצינורית הדקה- מהנסיון שלכם בסוף ההחלטה היא ששני חורים קטנים בגודל ראש סיכה זה הכי טוב?

2. יש לי אפשרות להשיג ספוג מאוד פתוח... כמו גבינה שויצרית (מיועד למעבר של נוזלים). זה יהייה יעיל או שבכול זאת עדיף הצמר גפן הסינטטי?

3. אורך פיה של טוש זה מספיק או שעדיף משהו ארוך יותר?

4. הפתח יציאה המקורי של השפריצר יתן תוצאה טובה או שהתוספת של הפיה שליאור שם בסוף זה משמעותי מאוד?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
הי

אני מקפיץ את זה כי זה ממש מגניב וכי יש לי כמה שאלות לטובת שפריצר שאני מכין:

1. החור בצינורית הדקה- מהנסיון שלכם בסוף ההחלטה היא ששני חורים קטנים בגודל ראש סיכה זה הכי טוב?

2. יש לי אפשרות להשיג ספוג מאוד פתוח... כמו גבינה שויצרית (מיועד למעבר של נוזלים). זה יהייה יעיל או שבכול זאת עדיף הצמר גפן הסינטטי?

3. אורך פיה של טוש זה מספיק או שעדיף משהו ארוך יותר?

4. הפתח יציאה המקורי של השפריצר יתן תוצאה טובה או שהתוספת של הפיה שליאור שם בסוף זה משמעותי מאוד?

בהצלחה! אני מאוד נהניתי מהניסוי..

1. קשה לומר אם עדיף חור אחד או שניים. כשאני עשיתי 2 חורים אז נכנס יותר מדי אויר ומעט מדי סבון. ובנוסף לזה הלחץ נגמר הרבה יותר מהר. נסה ותחליט כי תמיד אפשר לסגור את החור עם איזוליר.

2. גם זה ענין של ניסוי וטעיה. אז קשה לומר.

3. מהניסיון שלי אורך פיה של טוש מספיק ואין יתרון לפייה ארוכה יותר. אבל יכול להיות שעם הספוג האוורירי שלך פיה ארוכה דווקא תעשה הקצפה טובה יותר

4. הבעיה עם הפתח המקורי היא שהספריי יוצא בצורת קונוס עגול ולא פס שטוח. לדעתי זה השפיע מאוד על התוצאה הסופית כי בפייה המקורית הפיזור גדול מדי ולא רואים אפקט של כיסוי המשטח. פייה שמוציאה פס ישר מרכזת את הספריי באזור קטן ורואים ממש אפקט של כיסוי .

בכל מקרה שיהיה בהצלחה וספר לנו על התוצאות!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מספר על התוצאה:

קניתי מיכל לחץ ב25 ש"ח, שהסתבר לי שהוא דפוק- ההדק שאמור לשחרר את הנוזל כשאני רוצה- לא עובד. הנוזל מתחיל לצאת מהפייה כשהלחץ עולה אחרי כמה פימפונים, שזה די מעייף, אבל הלחץ שנבנה די בסדר ועדיף מלרסס את הרכב משפריצר.

הקצף סביר לפי דעתי, אבל לא יוצא מספיק מים כדי לשטוף את המשטח או להרטיב אותו כמו שצריך. לוקח יותר זמן ממה שקיוויתי להרטיב את המשטח עם מספיק מים כדי להתחיל לשטוף.

בשורה התחתונה זה יותר טוב מהשפריצר שהייתי משתמש בו עד היום אבל פחות מרשים ממה שקיוויתי

אני צריך לפמפם כל הזמן כדי שיהייה לחץ יציב ובסרטון אפשר לראות שהלחץ יורד די מהר (הייתי צריך להחזיק את הטלפון עם היד המפמפמת)

אא, השמפו זה ווש אנד גלוס של CG בריכוז די גבוה (לא מדדתי אבל אני מנחש 1:500 לפחות)

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם
מספר על התוצאה:

קניתי מיכל לחץ ב25 ש"ח, שהסתבר לי שהוא דפוק- ההדק שאמור לשחרר את הנוזל כשאני רוצה- לא עובד. הנוזל מתחיל לצאת מהפייה כשהלחץ עולה אחרי כמה פימפונים, שזה די מעייף, אבל הלחץ שנבנה די בסדר ועדיף מלרסס את הרכב משפריצר.

הקצף סביר לפי דעתי, אבל לא יוצא מספיק מים כדי לשטוף את המשטח או להרטיב אותו כמו שצריך. לוקח יותר זמן ממה שקיוויתי להרטיב את המשטח עם מספיק מים כדי להתחיל לשטוף.

בשורה התחתונה זה יותר טוב מהשפריצר שהייתי משתמש בו עד היום אבל פחות מרשים ממה שקיוויתי

אני צריך לפמפם כל הזמן כדי שיהייה לחץ יציב ובסרטון אפשר לראות שהלחץ יורד די מהר (הייתי צריך להחזיק את הטלפון עם היד המפמפמת)

אא, השמפו זה ווש אנד גלוס של CG בריכוז די גבוה (לא מדדתי אבל אני מנחש 1:500 לפחות)

לדעתי הדיזה מפלסטיק שמוציאה פס רחב היא חובה, אחרת אתה באמת תתעייף מהפמפומים. זה כמו לצבוע קיר עם טוש דק :)

פורסם

הבעיה מבחינתי זה לא הצורה של הזרם אלא זה שלא יוצא מספיק נוזל כדי להרטיב טוב את הרכב. מעורר בי דחף פשוט לשפוך בקבוק מים על הרכב וזהו.

הפימפום גם לא דורש יותר מידי כוח חוץ מהתנועה של היד

בשישי (כנראה) אני רוצה לנסות לשטוף עם השפריצר הזה ושני דלאים בלי סבון (אחד מים נקיים השני לשטיפה של הכפפה). כמו שאפשר לראות, הנוזל שיוצא הוא יחסית לא סמיך ונוזל די מהר (ומרטיב אם החלקים התחתונים של החלק המיועד), ככה שגם זה קצת חוסך לי בזמן.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...