Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו הסיפור שלי חברים,

יש לי את הרכב הבא:

סובארו לגאסי 1.8DL 1992

- הרכב הוא מטחנת דלק, אבל הוא רכב אמין ואני מעדיף להשקיע עליו מאשר לקנות רכב חדש.

(יש לי את הסיבות שלי)

* הכניסה למצת לא תקינה, לפעמים עובדים דברים ולפעמים לא.

* הפסי חימום שנמצאים על החלון האחורי,

לוקח המון זמן להיפטר מאדים בחורף. זה לא נראה לי עובד כל כך.

מה אפשר לעשות בעניין?

* המזגן לא מקרר, אבל כן מוציא אוויר.

מילאתי גז B12 אצל מוסכניק בהמלצתו וזה נתן קצת קירור,

אבל לאחר מכן זה הפסיק, הבנאדם הסתכל על המדחס.

וטען כי יש לו נזילה או משהו כזה, אז אני שוקל האם כדאי לרכוש חדש\משומש באיביי?

* החלונות הקדמיים ברכב נראה כי עברו איזו קומבינה, (הכל באיזו-לירבנד וזה עלה פעם אחת באש).

אז הזמנתי כפתורים חדשים עם חוטים מאיביי ואני בקרוב אשב על זה.

* אני מחפש בקליות צדדיות (אני מקווה שאני מבטא את זה נכון).

הזכוכית (בית הפנס) של הוינקרים משני הצדדים מנופצת. - הרכב עובר טסט כל שנה עם זה.

אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש את זה אפילו!

* המערכת והרמקולים די חדשים (יש להם איזה שנה) אבל אני לא יכול לשמוע רדיו,

למיטב הבנתי (ואל תצחקו עליי אני לומד להכיר את הרכב) אחד החוטים שקשור לאנטנות לא מחובר

בכל אופן, גם הצמה עם החוטים לחיבור המערכת לרכב נראית קומבינה רצחנית עם איזולירבנד וחוטים משוחררים.

אולי יש לכם המלצה על מקום בו אוכל למצוא חוטים חדשים ולחבר את זה בצורה נורמלית ככה שהמערכת

תעבוד בצורה תקינה?

יש אצלנו את הרכב בערך 10 שנים אבל לאחרונה זה פשוט הפריע לי,

הרכב מאוד מתגמל והייתי רוצה להחזיר עטרה ליושנה :)

אני נוהג אותו בערך שנתיים ונהנה מכל רגע.

אשמח לדעת מה אתם חושבים, בלי המלצות להחליף רכב זה לא בא בחשבון,

רק Pimp My Ride ;) אבל בקטנה.

** אני מאשדוד **

אני מחפש המלצות לבעלי מקצוע העוסקים בתיקונים, אולי אתם מכירים מקומות של חלפים.

תודה על כל עזרה שהיא.

• ספונסר פורום
פורסם

* הכניסה למצת לא תקינה, לפעמים עובדים דברים ולפעמים לא...

* הפסי חימום שנמצאים על החלון האחורי,

לוקח המון זמן להיפטר מאדים בחורף... זה לא נראה לי עובד כל כך...

מה אפשר לעשות בעניין?

לגבי המצת - צריך לבדוק אם הדברים לא עובדים לך בגלל שלא מגיע מתח למצת או בגלל שהמטען לא יושב טוב בתוך בית המצת.

לגבי פסי החימום - צריך לבדוק האם הם מקבלים מתח תקין ואם כן כנראה שיש נתק בפסים האלו ואז יש להחליף את כל השמשה.

אתה צריך לגשת לחשמלאי רכב שיבדוק את שני הדברים הללו.

* המזגן לא מקרר, אבל כן מוציא אוויר...

מילאתי גז B12 אצל מוסכניק בהמלצתו וזה נתן קצת קירור,

אבל לאחר מכן זה הפסיק, הבנאדם הסתכל על המדחס...

וטען כי יש לו נזילה או משהו כזה, אז אני שוקל האם כדאי לרכוש חדש\משומש באיביי...?

קודם כל, מילאת גז R12 ולא B12.

אם המזגן קירר לאחר הוספת הגז אז כנראה שהיה חוסר בגז במערכת. אם לאחר פרק זמן מסוים הפסיק הקירור אז כנראה שיש דליפה של גז מהמערכת וצריך לטפל בה אחרת לא יהיה קירור.

יש לגשת למזגניסט שיבצע בדיקה רצינית למערכת לאיתור דליפות ובדיקה של לחצים כדי לוודא שהדליפה אכן מהמדחס. אם הדליפה היא מהמדחס ניתן לרכוש בארץ מדחס משופץ במחיר סביר מאוד ואין צורך להזמין מאיביי.

אני מחפש בקליות צדדיות (אני מקווה שאני מבטא את זה נכון).

הזכוכית (בית הפנס) של הוינקרים משני הצדדים מנופצת. - הרכב עובר טסט כל שנה עם זה...

אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש את זה אפילו!

בכל חנות שמתעסקת עם פנסים לרכב אפשר למצוא דבר כזה, לא צריכה להיות בעיה בכלל.

* המערכת והרמקולים די חדשים (יש להם איזה שנה) אבל אני לא יכול לשמוע רדיו,

למיטב הבנתי (ואל תצחקו עליי אני לומד להכיר את הרכב) אחד החוטים שקשור לאנטנות לא מחובר

בכל אופן, גם הצמה עם החוטים לחיבור המערכת לרכב נראית קומבינה רצחנית עם איזולירבנד וחוטים משוחררים.

אולי יש לכם המלצה על מקום בו אוכל למצוא חוטים חדשים ולחבר את זה בצורה נורמלית ככה שהמערכת

תעבוד בצורה תקינה?

חוטים אפשר לקנות אצל כל חשמלאי רכב. צמה שלמה זה כבר עניין אחר, צריך למצוא רכב אחר מפירוק ולקחת ממנו כי צמות קומפלט קשה מאוד להשיג חדשות. בכל מקרה, גם כאן אתה צריך לגשת לחשמלאי שישב על החוטים בצורה מסודרת ויסדר את הכל בצורה טובה יותר.

בכל מה שקשור למצת, לפסי החימום, למזגן ולמערכת הסטריאו - פנה אל אלכס מחשמל אלפיים באשדוד. הוא חשמלאי רכב ותיק וסבלני, תשאיר אצלו את הרכב והוא יוכל לבדוק את הבעיות הללו ולפתור אותן.

בנוגע לפנסים, אני לא מכיר חנות באשדוד שמתעסקת עם פנסים אבל אם אתה מגיע מידי פעם לאזור המרכז, נסה את אוטו-מור בבני ברק. יש לו מלא פנסים, גם לרכבים ישנים יחסית.

• תוכן חדש...