Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבל מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי כרגע כבל 8 גייג'י שממני יוצא עוד 8 גייג'י למגבר כיאלו איך זה עובד הכבל יוצא מהמצבר לקראת הסוף המתקין עשה לו ריתוך של עוד אחד גם 8 גיי'גי אחד מהם הולך למגבר והשני הולך לקבל מהקבל יוצא כבל 8 גייג'י קצר למונובלוק

הכל עובד ויפה ואני רוצה לדעת אם יהיה שינוי ומה השינוי ואם אני ירגיש בשינוי

אני אני יקח כבל 0 גייג'י יפצל אותו בעזרת מפצל ל2 של 4 גיי'גי אחד יחבר למגבר והשני לקבל ומהקבל למונובלוק

תודה מראש

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

את כל המערכת שבחתימה שלך אתה מפעיל עם 8 גייג'? ועוד מתקין עשה לך את זה?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אז תמצא לך מתקין אחר, כי מי שעשה את העבודה הוא לא מתקין זה מה שבטוח. מערכת כמו שלך צריכה במינימום 4 גייג' אמיתי מחברה טובה ואפילו 2 גייג' לא יזיק. במקום "לרתך" שאגב זה להלחים ולא לרתך חוטים תקנה מפצל נורמלי ותעשה התקנה נורמלית. תדאג שגם הכבל של האדמה באותו עובי של ה+ ושהוא מחובר בנקודה טובה לגוף של הרכב. כרגע לא רק שהתשתית הלקויה הזו לא מנצלת את הרכיבים היא גם יכולה לגרום להם לנזק מנפילות מתח.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

פיצלת 8 גייג' יחיד, ל2 של 8 גייג'? לא הדבר הכי חכם לעשות בלשון המעטה..

אין ספק שיש לך בעיה רצינית בתשתית תטפל בזה כמה שיותר מהר

• תוכן חדש...