Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XJ

dino
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני מתלבט בעניין רכישה של יגואר XJ6-8 מסוף שנות ה-90.

אשמח לשמוע דעות לטוב ולרע לגבי הרכב, נושא צריכת דלק ועלויות הביטוח לא מעניין יותר מדי, מה שאני רוצה לדעת זה האמינות של רכב אירופאי די ישן(אני מתכוון ל96-99) שמתוכנן לשימוש של סופי שבוע בעיקר . תקלות ומחלות מוזרות, מוסכים מומחים לרכב זה , בעיות חשמל או מכניות ידועות אולי.

אשמח לעזרה והמלצות מבעלי רכב כזה או דומה לו .

תודה מראש לעונים

1994-1997_xjr.jpg

פורסם

לחבר שלי היה רכב כזה משנתון מתקדם, לאחר 3 שנים העיף אותו ולקח מכונית פשוטה יותר- ביואיק.

עלויות אחזקה מטורפות, אין חלקים בפירוקיות, מעט מאוד מוסכים מתמחים.

בקיצור, צריך חשבון בנק שמן כדי להחזיק רכב כזה במצב טוב, ללא חיישנים תקולים וכו'.

בהצלחה

פורסם

רכב לא זול לאחזקה בכלל, וכל תיקון/טיפול יעלה לך אלפים, לכן הצעתי שתחפש אחת עם הסטוריה טיפולים/אחזקה במוסך מורשה (מוסך יבואן של הונדה/וולבו נותנים שירות) קרי מאדם שהיה אכפת לו מהרכב, ולא אחת שעבר כל מיני קומבינות בכדי לחסוך בעלויות.

רכב שנרכש לרוב בכדי להנות ממנה ואני חושב שהמחירון שלה משקפת מעט את העלות אחזקה שלה.

ביקשת שלא לפרט - אבל קח בחשבון שהביטוח מקיף לרכב זה לא יהיה זול.

אני שמעתי שעם השנים האיכות שלהם השתפרה הרבה (מאז שנמכרה לפורד) אבל כאמור לעיל גם אם תפול על אחת טובה ושמורה היא לא תהיה זולה לאחזקה כלל.

אם כל זה אני חושב שמדובר באחד מהמכוניות היפות ביותר שייצרו איי פעם והחלום שלי זה אחת, רצוי SOVERIEN.

בהצלחה.

פורסם

זה סוג הרכבים שהייתי מחזיק רק עם הייתי מכונאי\חשמלאי רכב עם עסק משלו ורכב משני שתמיד אפשר להשתמש בו במידה וצריך להשבית את הרכב.

עושה את המחקר שלי לגבר חברות חלפי רכב באנגליה ומברר מהיכן אפשר להשיג שם חלקים (רצוי משומשים במצב תקין) חליפיים לרכב הזה, תיקח בחשבון שלקנות חלק חדש לרכב משומש עולה מן הסתם כמו חלק חדש - ועוד חלקים של יגוואר - בהצלחה עם זה.

אני יודע שיש פחח בכפר כאסם שהוא פשוט חובב של היגווארים מהסוג הזה והוא משפץ שתיים כאלו ישנות עוד יותר - נמצא ממש מאחורי "צמיגי תיק תק" שהם משווקים של דאנלופ - אולי יהיה לך שווה לקפוץ לשם להתייעץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סוף שנות ה90 זאת בחירה טובה,המוקדמות היו בהן עוד שרידים של ליילנד,והמתקדמות יותר היו ממוחשבות מידי (and we dont want that ) אני מאמין שסך הכל הרכב יגלה אמינות לא רעה,כמובן שלא יהיה זול להחזיק אותה ואף יקר יותר ממקבילה גמרנית מאותה תקופה.

Porsche 944 turbo

פורסם

הרכב הזה מאוד נדיר בארץ, יש מוסכים שאפשר לספור על יד אחת שיודעים לטפל, עם חלפים יכולים להיות קשיים מסויימים.

תכין כל שנה 20K לאחזקה ותיקונים שותפים (מניסיון עם במוו 7 ישנה רק שרכב הזה היה אז נפוץ יותר).

גם צריך לקחת שרכב סוף שנות ה90 (זה יותר בכיוון 05~97 במקרה הטוב) זה רכב ישן למדי וכדאי להיות מוכן נפשית לעמוד במוסך לא מאט ולהמתין חודשים לחלקי חילוף.

X300 יצרו פחות מ100,000 יחידות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה על התגובות, אני דווקא התכוונתי יותר ל 308. יש אולי המלצה על אחד המוסכים המומחים ( חוץ מהמרכזי של מאיר) ?

תודה

• תוכן חדש...