Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: האם הייתם משתמשים בשרות Powder Coating, Ceramic Coating

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תהיה בארץ סדנא שמתמחה ב Powder Coating ו Ceramic Coating האם הייתם משתמשים בשרותיה?

אני יודע שיש מצבעות תעשייתיות שעושות צביעה באבקה אבל בד"כ הן לא מתמחות בכלי רכב ומבחר הצבעים/סוג העבודות מוגבל כמו גם כמות תשומת הלב הניתנת לעבודות קטנות.

פורסם

אני מניח שזה תלוי מחיר.

בגדול אני כן.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

להערכתי בנייה ותפעול של קו צביעה באבקה לרכב (הכוונה לרכב שלם ולא חלקים ) תהיה מאד יקרה ולכן שוק של כמה עשרות כלי רכב בשנה לא יחזיר את ההשקעה.

ההערכה מבוססת על ניסיון רב שנים בליין צביעה באבקה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
להערכתי בנייה ותפעול של קו צביעה באבקה לרכב (הכוונה לרכב שלם ולא חלקים ) תהיה מאד יקרה ולכן שוק של כמה עשרות כלי רכב בשנה לא יחזיר את ההשקעה.

ההערכה מבוססת על ניסיון רב שנים בליין צביעה באבקה.

תודה,

לא מדובר על צביעת רכב שלם, אלא על חלקים שונים, בערך עד גודל של שלדת אופנוע

פורסם

סדנא שתדע לבצע ציפוי קרמי לאגזוזים? כן, בוודאי.

ואם היא תוכל לבצע ציפוי הדומה לגימור wrinkle black שמגיע מהמפעל של הארלי דיווידסון בכלל מובטחת לה לא מעט עבודה

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...