Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Xperia Z VS HTC One

shorlakk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

א. אשמח לקבל תובנות והארות להעדפה של מכשיר אחד על פני השני.

ב. היכן ניתן לרכוש בארץ (אחריות) במחיר טוב.

תודה.

פורסם

xperia z יחסית למכשיר דגל, פשוט לא מרשים.

השוואתי אותו בכול פרמטר לנקסוס 4 בבדיקה פיזית:

מסך- טוב, אבל לא בהרבה. המנוע bravia מוסיף , אבל ברגע שאתה מכבה אותו, אתה מגלה מסך שהוא רק איכותי על הנייר.

מהירות- יש לאגים. במיוחד בזום של תמונות, לעומת הנקסוס 4 שעובד חלק.

מצלמה- למרות ה-13 מגה פיקסל באמת לא שמתי לב לשום שינוי לעומת הנקסוס(וצילמתי בכול תנאי תאורה)

ה-HTC ONE לא ניסיתי אבל כניראה שהוא יהיה פחות מאכזב מהסוני.

פורסם
xperia z יחסית למכשיר דגל, פשוט לא מרשים.

השוואתי אותו בכול פרמטר לנקסוס 4 בבדיקה פיזית:

מסך- טוב, אבל לא בהרבה. המנוע bravia מוסיף , אבל ברגע שאתה מכבה אותו, אתה מגלה מסך שהוא רק איכותי על הנייר.

מהירות- יש לאגים. במיוחד בזום של תמונות, לעומת הנקסוס 4 שעובד חלק.

מצלמה- למרות ה-13 מגה פיקסל באמת לא שמתי לב לשום שינוי לעומת הנקסוס(וצילמתי בכול תנאי תאורה)

ה-HTC ONE לא ניסיתי אבל כניראה שהוא יהיה פחות מאכזב מהסוני.

הרשה לי לחלוק ,

מסך , מספר אחד כרגע בשוק ,שני (או צמוד) רק ל HTC ONE

מהירות , למעט בפתיחת הדפדפן , הכל עובד חלק בצורה חריגה.

מצלמה מצויינת , אין לי משהו רע להגיד או משהו טוב , פשוט טובה.

לדעתי ה ONE הוא טלפון יותר טוב מבחינת ביצועים ותוכנה אבל במחיר (שקלים וגם חוסר יכולת לפתוח את המכשיר לתיקון) גבוה יותר.

אני קניתי לפני שבועיים את ה Z ב 2200 שח חדש בקופסא ,אתמול חבר במשרד קנה גם .

כחבילה כוללת לטעמי זה הטלפון הכי משתלם .

כמכשיר בלבד ה HTC ONE כנראה יהיה יותר טוב .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מסך- אחד הגרועים שעיטרו ספינת דגל סלולרית כלשהי כבר שנים ארוכות. הרזולוציה היא הסטנדרט front line היום, בהחלט, אבל רווית הצבעים גרועה, ויחס הניגודיות דומה לזה של galaxy ace ושאר מכשירי 700 שקל. זויות הצפיה גם כן מאכזבות ביותר, משהו שאני לא מבין איך סוני עוד לא טיפלו בו, זה ניכר גם באקספריה T. ב 3 מתוך 4 הפרמטרים שחשובים במסך, האקספריה Z פשוט נכשל.

ה Timescape החדש נחמד, אבל לא מחדש כלום. הוא לא איטי, אבל גם לא מהיר במיוחד.

המצלמה, מצד שני, אכן מצוינת.

פורסם

אין עניין של דעות חלוקות, ניגודיות וזויות צפיה זה משהו שנמדד אמפירית.

הבעיות של ה one x לא קשורות ל one, אבל קח בחשבון שה one מכשיר בלתי ניתן לתיקון פחות או יותר.

פורסם

בא נעשה תרגיל קטן - בא נחזור על המשפט הבא

לא קונים אנדרואידים של סוני כי הרום הוא חרא ויש לו בעיות תוכנה הזויות,

לא קונים אנדרואידים של סוני כי הרום הוא חרא ויש לו בעיות תוכנה הזויות

הone הוא ללא ספק אחד האנדרואידים הטובים.

לא חף מבעיות - אבל בגדול - בהחלט לא רע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפני שקניתי את הS4 בחנתי את האקספריה Z וממש לא התרשמתי מהמכשיר שמתיימר להיות מכשיר דגל של חברה שרואה את עצמה כפרמיום.

המסך לא טוב כמו שציפיתי,המכשיר התחמם גם בשימוש פשוט.

לגבי התוכנה,אני לא מבין גדול במובייל אבל הם כן ניסו לסרבל דברים שאמורים להיות פשוטים, וכחברה ששיא ההצלחה שלה מבחינת תוכנה זהו תפריט XMB,הייתי מוותר מראש.

הHTC עם מסך מעולה כל השאר הרגיש לי גם לא רע בכלל.

הפחיד אותי הקטע עם התיקונים היקרים/בלתי אפשריים והלכתי על הS4(גם כי הוא פופולארי יותר ויהיה יותר פשוט למכור אותו כיד 2).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

למה לא S4?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני גם היתי שוקל או ONE או S4 לאחר שימוש בשניהם. מכשירים פשוט מעולים.

לחבר כאן במשרד איתי יש את האקספריה Z - בלשון המעטה שילם עליו כמו "אידיוט" 3600 ש"ח, אני פשוט אמרתי לו שהוא דיי פראייר. (נרשם בתור הראשונים לקניה).

בכל אופן הבניה של המכשיר נחמדה, הצורה יפה, המסך לא, הצבעים חלשים מדי ואין מה להשוות את הצבעים אפילו ל ONE X שיש ברשותי, אצלי הצבעים פשוט חזקים ויפים יותר. אני לא יודע איזה סוג מסך יש ל Z אבל זה נראה דיי חלש.

מבחינת ביצועים ה Z לא רע אבל חלש משמעותית אל מול ה S4 / ONE. לדוגמא ציונים (למרות שזה לא הכי מקור להשוואה) ב QUADRANT הם באיזור ה 12K אצל ה ONE/S4 לעומת ה Z שנמצא באיזור ה 7.5 (אצלי ה ONE X מקבל 7400 אבל מסך HD לעומת FHD).

Opel Adam S 2017

פורסם

quadrant הוא מבחן עתיק ולא רלוונטי. אם אתה רוצה לבחון, תשתמש ב Antutu.

ה Z לא חלשש כל כך משמעותית לעומת ה S4 וה ONE, הם מבוססים על אותו צ'יפסט, רק שב Z הוא ב 1.5GHZ, ב ONE הוא ב 1.7, וב S4 התדר הוא 1.9GHZ.

(מתייחס לגרסת ה I9505)

אם לא בא לך לשלם את הסכומים שעולים ה S4 וה ONE, אני ממליץ לחפש Droid DNA.

הבעיה היחידה איתו שהוא מוגבל ל 16GB בלי הרחבה, מעבר לזה המכשיר פשוט מצוין, והמסך שלו מדהים.

• תוכן חדש...