Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוזה בישראל זה שם הבמה שמדובר בכלי רכב אבל שזה מגיע לג'יפ ? זה מיותר ...אני לא מדבר על אלו עם הסופות החולי שטח שהולכים כל סופש לדיונות , אני מדבר בעיקר על בעלי הלנד קרוזר/פג'רו/X5/Q5 וזה לא משהו שהוא לפי דעתי זה משהו ששאלתי את האנשים עם הבעלי ג'יפים האלו והם אמרו לי שהם קנו לכיף וליוקרה , ברצינות , לא חבל?

Tuning:lol:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כל מי שקונה רכב שטח מחפש לשבור לו את הצורה. יש אנשים שמחפשים בטיחות ורכב גבוה.

לx5 אין שום דבר משותף עם רכב שטח ובטח עם גיפ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה כדי שיהיה אפשר לחנות על המדרכה, אישה מרגישה יותר ביטחון אבל כישורי נהיגה אין לה, כדי להיכנס לחובות ואחרי זה להאשים את המדינה שהדלק וביטוח יקר, כדי להגיד אני... אני... אני... בכל אופן אני לא חושב לקנות ג'יפ בגלל שאני לא חובב שטח.

פורסם
זה כדי שיהיה אפשר לחנות על המדרכה, אישה מרגישה יותר ביטחון אבל כישורי נהיגה אין לה, כדי להיכנס לחובות ואחרי זה להאשים את המדינה שהדלק וביטוח יקר, כדי להגיד אני... אני... אני... בכל אופן אני לא חושב לקנות ג'יפ בגלל שאני לא חובב שטח.

צודק.

שמתי לב, יש כאלה שבוכים וזועקים, לילדים שלהם יש אייפון 5 או גלאקסי 4, ועוד שאר אקססוריז.

שוב, זה לא כולם, אבל כן חלק די גדול.

אם נסתכל על הדור של היום, ככה רובו הגדול, מתחילים עם רכב חדש וטיסות ובילויים בלי סוף.

בדורות של ההורים שלנו, שנות ה70 ככה, זה היה הפוך לגמריי.

לגבי הג'יפים.

חרם לעלות עם X5 לשטח.

היא באה אורגינל עם חתך נמוך. (אם אני לא טועה).

הרוב זה פוזה.

יש בזה גם עניין של נוחות. (מה שיותר מתסבך אותי, זה כאלה שקונים קרוסזיבי ב180K שח, ואורגינל אין בו כלום, גם לא מרווח ונוחות, אתה בפחות כסף קונה רכב מנהלים שמציע הרבה יותר!)

דעתי היא, יש לך כסף, זה מה שעושה לך טוב, תיהיה בריא ושיהיה לך עוד.

פורסם

כמו שאמרו בתחילת השרשור, רק אצלינו חושבים שזה רק אצלינו. אם כבר, אחוז בעלי הג'יפים שיורדים לשטח די גבוה בארץ - השטח כאן נגיש ביותר ומגוון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפותח השרשור: ביקרת פעם בחו"ל? היית בארצות הברית?

דווקא בארץ התופעה הזאת יותר קטנה בגלל שרכבי הפנאי מאוד יקרים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בוא אני אשאל אותך דבר כזה.

תאונה חזיתית רכב סדאן מול ג'יפ במהירות 60 קמ"ש.

מי הסיכויים שלו לשרוד גבוהים יותר ?

פורסם

למה אנשים קונים סטיישן ולא מובילים בו רהיטים מדי יום?

למה אנשים קונים ג׳ינס אבל לא הולכים לעבוד איתו במחצבה?

למה אנשים קונים סכין איכותי ולא עושים מיד הסבה מקצועית לשף?

כל ריבוע הוא מלבן אבל לא כל מלבן הוא ריבוע. כל ג׳יפ (הגדרה קצת מיושנת כשלעצמה)

נהנה מהיתרונות של תנוחת ישיבה גבוהה ותחושת בטיחות מוגברת, שזה עניין לא טריוויאלי

לנהגים חסרי בטחון. לא כל מי שקונה רכב בשביל היתרונות האלה ירצה גם לרדת איתו לשטח.

התופעה באמת קיימת בכל מקום, ובישראל לפחות יש מודעות גבוהה למדי לנושא השטח כאופציה.

נסה להסביר לצרכן הממוצע של לנד רובר באירופה למה הרכב שלו מסוגל והוא פשוט לא יבין אותך.

פורסם

גם ככה רוב המכוניות האלה כיום הן סתם מיניוואנים ללא יכולות ממשיות. כמה אתה חושב קנו יטי או אאוטלנדר בגרסת 4x4?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
גם ככה רוב המכוניות האלה כיום הן סתם מיניוואנים ללא יכולות ממשיות. כמה אתה חושב קנו יטי או אאוטלנדר בגרסת 4x4?

אני דווקא חושב שכלי רכב שכלעצמו, גם אם לא נועד לבקע הרים וגבעות, הוא יותר פרקטי בתצורה של "ג'יפ",

קודם כל כמובן העדפה הכללית היא מרכב של האצ'בק, ומבחינת נגישות לתא המטען זה כבר הרבה יותר נוח מהסדאן, וכבר אם אפשרי אז שיהיה גם גבוה ובעל הנעה כפולה. מה גם שרכב גבוה מרגיש הרבה יותר בטוח. כמו שאמרו לפניי - תאונה חזיתית בין רכב פרטי לג'יפ ב60 קמ"ש, למי הסיכוי הגבוה יותר לצאת ללא נזקי גוף או עם נזק' מינימלי? עכשיו קחו את המשוואה הזו, תכפילו את המהירות ותוסיפו כיסא תינוק מימינכם, סיטואציה בכלל לא נעימה להיות בה, אבל אני בטוח שאם הייתם צריכים לבחור במשהו אז זו תהיה האופציה השניה.

אני בעצמי התלבטתי רבות לפני שרכשתי את הרכב האחרון שלי, ממש היה בא לי ג'יפ בזמנו, אבל במגבלות תקציב של 70 אל"ש לא ממש הצלחתי למצוא ג'יפ שגם יראה מודרני (שייראה יפה ליום יום) , יהיה גם בעל יכולות מינימליות בשטח, וגם לא יהיה משנת תרפפ"ו, הגעתי למסקנה שיש לי רק את הטוסון שתענה על רוב הפרמטרים מינוס יכולת שטח בסיסית וירדתי מזה, לסיכום העדפתי רכב "רגיל" אבל אני כן יכול להבין את ההתלבטות של הרוכשים.

והקדשה ישירה לפותח השרשור

ה"תופעה" הזאת היא לא רק ישראלית, הצחקת אותי, אם זה לא היה כ"כ נפוץ שהנהגים מעדיפים לפעמים גם רכבים גבוהים ויעילים טיפה טיפה יותר בתנאי off road קלים, אז היו לדעתך מוציאים רכבים כמו היונדאי טוסון בזמנו, ניסן קשקאי, ניסן ג'וק וכדומה?

ולהזכירך, הרכבים לא יוצרו רק עבור הקהל הישראלי הקטנטן. הם עפים כמו לחמניות חמות גם בשוק הגלובלי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...