Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי לב לאחרונה שברגע שאני עולה על פס האטה במהירות גובה יותר (ולא ממש מאט לגמריי)

נשמע רעש כזה כאילו הקדימה של האוטו ממש משתפשף ברצפה, רציתי לדעת למה זה קורה?

יכול להיות שזה קשור לבולמים שהם לא בולמים מספיק? אם כן איך אפשר לדעת

וכמה אמורים לעלות בולמים מדובר ברכב מאזדה 3 2005

תודה רבה לעוזרים...

פורסם

עכשיו הסכלתי ראיתי איזה פלסטיק למטה משוחרר וכמעט נוגע ברצפה ממש קרוב אליה, הוא גם קצת השתפשף צריך לעלות על ליפט בשביל לראות אני אגש בראשון בבוקר למוסך

פורסם
עכשיו הסכלתי ראיתי איזה פלסטיק למטה משוחרר וכמעט נוגע ברצפה ממש קרוב אליה, הוא גם קצת השתפשף צריך לעלות על ליפט בשביל לראות אני אגש בראשון בבוקר למוסך

אכן לכיסוי הזה היתכוונתי.

פורסם

הייתי עכשיו במוסך החלק הזה שבור זה מגן על המנוע הם אומרים רוצים 1200

זאת ההצעה

מה אפשר לעשות?

פורסם

נקרא "מגן גחון" (אל תנסה לבחון את איכות "ההגנה" שלו :roll:). משומש צריך לעלות גג 500 ש'. לדעתי אפשר למוא גם בפחות.

יש ערימות של כאלה בכל פירוקיה. אם יש לך זוג בוקים, אתה יכול להחליף לבד.

אגב- גם אם הוא יוסר טוטאלית, הרכב ימשיך לנסוע...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כן אני יודע ,אבל זה בכל זאת מגן במשהו,

אז אתם ממליצים ללכת לפירוקית?

מישהו מכיר פירוקית באיזור תל אביב שאפשר ללכת אליה?

פורסם

יש לך "אחים יזדי" ו"המאגר" באזה"ת הישן של ראשון.

יש לך "היפר חלף" בסגולה.

הם ה"ענקים" בתחום.

יש לך על כביש אזור מלא פירוקיות קטנות בשני צידי הכביש. הם יהיו יותר זולים משמעותית מהגדולים, אבל תאלץ לכתת רגלים ולבזבז זמן.

יש לך פירוקיה בטירה שהוא ממש נחמד וזול, ויש לו מלא דברים. מגיעים- ברחוב הראשי ישר בכיכר ימינה, ואז ישר עד שאתה עובר את החנויות חומרי בניין ואז ימינה. יש לו גדר ממתכת בצבע ירוק. (זו ההכוונה הכי מדויקת שאני יודע לתת לשם:oops:, אין לי שמות של רחובות).

ואם אתה כבר בתל-אביב, תרים טלפון לחזי דלאל. אולי הוא יפתיע אותך עם מחיר של חדש.

(לא מאמין, אבל ההפסד יהיה בסה"כ עלות שיחת טלפון)03-5619992

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...