Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדחס מתנתק לפרקים - 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, תודה על ההכוונה והסיוע.

אתמול בערב, פתחתי את העסק מתחת לתא הכפפות ועברתי על המחברים שם.

מחברים למפוח, לממסר לבן, לממסר שחור ולכל מה שהולך שם.

נכון לעכשיו המזגן חזר להקפיא, אין ניתוקים פתאומיים.

נראה כאילו הייתה איזה בעיה של מגע רופף.

מקווה שלא אשוב לעדכן.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בממסר הלבן ישנה תופעה של היסדקות הלחמות כתוצאה מהתחממות; אם התקלה חוזרת, פתח את הממסר ובדוק את ההלחמות הגדולות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגבי הממסר הלבן, כשניתקתי וחיברתי שוב, זה ניתק ופתח את הדלתות.

ככה שהממסר הלבן הוא לא הכתובת ככל הנראה.

מצאתי ממסר אחר בצבע שחור שדומה לזה שבתמונה.

לא הצלחתי להוציא הממסר מהתושבת שלו, אז ויתרתי לו.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

האמת שגם אצלי זה קרה כמה פעמים . אבל פעם ב המון זמן אני נתקל בזה ,לא קורה הרבה ....

(יש לי גם פג'ו 406 )

פורסם

אולי זה קשור למה שהיה לי לפני שנה. גם אצלי המדחס היה מתנתק מידי פעם אבל זה החמיר והגיע למצב שהמדחס לא נכנס לעבודה בכלל. בשלב הזה לקחתי את האוטו למוסך של לובינסקי שבדקו ובדקו ובסוף לקחו את הרכב לחשמלאי שמצא שהבעיה היא בהלחמות של הבקר שנותן למדחס את הסימן להכנס לעבודה. נפרדתי לשלום מאיזה אלפיה והבעיה טופלה לשביעות רצוני.

מדובר במערכת מיזוג זהה לזו שיש אצלך סליידר למפוח ללא בקרת אקלים אוטומטית.

ואם גם אצלך יש את הבעיה שהבורר בין אויר מבחוץ וסירקולציה מסתובב על ניוטרל ומשמיע רעש מעצבן או שנטרלת את הבורר כדי שלא יעשה רעש מעצבן אז מצאתי מישהו שמייצר גלגלי שיניים מברזל כך שאפשר לשפץ את המנגנון בעלות של 60 אירו במקום 2800 שקל שביקשו על בורר חדש.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...