Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים התחיל רעש מוזר בהתחלה היה נדמה לי שהכפכף שלי מתחכך עם דוושת הגז

אך מהר מאוד שמתי לב שמדובר בבעיה, הרעש דומה לחיכוך בין גומי או סוג של יניקה ומופיע כל כמה זמן

שללתי גם כי הרעש מגיע בזמן החלפת ההילוכים - אין קשר. הייתי היום במוסך בטיפול ואחרי שהמוסכניק עשה נסיעה הוא טען לדעתו זה

חור באגזוז ולא צריך לעשות עם זה משהו , אחרי ששינה דעתו כמה פעמים לדעתי לא באמת זיהה מקור הבעיה

מה זה יכול להיות??

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

אם זה תקלה מהאגזוז אני יכול להעריך שמקסימום הלך הדוד האחורי , צריך להרים את הרכב על ליפט ולזהות דליפות במערכת האגזוז במידה ויש

פורסם
אם זה חור קטן באגזוז, האם זה דחוף להחליף אותו? או שעלול לגרום לעוד תקלות?

לפעמים רצוי לתקן, לפעמים להחליף.

וזה גם בהנחה גדולה שזה באמת מהאגזוז

תלך לאיש אגזוזים להסתכל על התקלה, הוא יעלה את זה בפחות מדקה.

פורסם
לפני מספר ימים התחיל רעש מוזר בהתחלה היה נדמה לי שהכפכף שלי מתחכך עם דוושת הגז

אך מהר מאוד שמתי לב שמדובר בבעיה, הרעש דומה לחיכוך בין גומי או סוג של יניקה ומופיע כל כמה זמן

שללתי גם כי הרעש מגיע בזמן החלפת ההילוכים - אין קשר. הייתי היום במוסך בטיפול ואחרי שהמוסכניק עשה נסיעה הוא טען לדעתו זה

חור באגזוז ולא צריך לעשות עם זה משהו , אחרי ששינה דעתו כמה פעמים לדעתי לא באמת זיהה מקור הבעיה

מה זה יכול להיות??

היי,

רעש מסוג זה יכול לנבוע ממספר רב של אפשרויות, לכן אני ממליץ להגיע למרכז שרות לאבחון מוקד התקלה

אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש.

אייל מסובארו

• תוכן חדש...