Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון קטן:

אחרי קיראה של התגובה הזו באמת עלתה לי השאלה כמה זמן המוצרים האלו יכולים להחזיק,כי בתור שיקול כלכלי אני מתכוון לקנות חומרים רק בגלונים,אני כל שישי שוטף 2-3 רכבים.

יצרתי קשר עם מגוויר'ס והתשובה שהם נתנו לי היא :

Hello Arik,

Thanks for contacting us at Meguiar's.

Our products have a shelf life of 3 years. If the product is stored in a climate controlled location it can last longer. I have a container of APC that is 4 years old now and it is still good.

If you have any more questions please feel free to contact me again.

Have a wonderful day!

בתרגום חופשי: למוצרים שלהם יש חיי מדף של 3 שנים,אם שומרים את המוצרים בסביבה מפוקחת(טמפרטורת חדר) המוצרים יכולים להחזיק יותר זמן.

אל תחששו לקנות גלונים,לטווח הארוך זה משתלם בהחלט ואני בספק שלא תצליחו לסיים גלון תוך 3 שנים.

בנוסף כבר יצרתי קשר עם CG ואני מחכה לתשובה מהם.

ממתי עושים את החישוב ? אני מניח שמיום הייצור.

האם יש לנו את היכולת לדעת כמה זמן עבר מיום הייצור של המוצר ועד שמוצרים אלו הגיעו לישראל?

לפעמים מדובר בסחורה שמגיעה ממחסני עודפים לאחר שעמדה בחול כבר X זמן.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה טובה,שלחתי להם מייל.

:mm_yeah:

אני אשמח לשמוע עדכון, זו סוגיה שמעניינת אותי כבר זמן רב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482565&highlight=%D7%97%D7%99%D7%99+%D7%9E%D7%93%D7%A3

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
:mm_yeah:

אני אשמח לשמוע עדכון, זו סוגיה שמעניינת אותי כבר זמן רב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482565&highlight=%D7%97%D7%99%D7%99+%D7%9E%D7%93%D7%A3

עדכון:

3 שנים מיום היצור.

בכל אופן אני מאמין שמיום היצור ועד שהמוצר אצלך עוברים מקסימום 6 חודשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עדכון:

3 שנים מיום היצור.

בכל אופן אני מאמין שמיום היצור ועד שהמוצר אצלך עוברים מקסימום 6 חודשים.

תודה :mm_yeah:

• תוכן חדש...