Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי ההצעה היא כזו , 3 גלונים ל3 אנשים, יוצא שכל אחד מקבל 1.26 ליטר מכל מוצר.

המחיר לשלושת הגלונים באוטוסטור לאחר הנחת קופון 6% ואיסוף עצמי הוא ₪367.23.

יוצא 122 שקל לאדם והתמורה היא מאוד גבוהה עם כמות גדולה של חומר שיכולה להספיק להמון זמן!

ברגע שיהיו עוד 2 משתתפים נוכל לסגור את פרטי העיסקה. (העברת הכסף וכד')

המוצרים המדוברים הם

Meguiar's Wheel Brightener

חומר לניקוי ג'אנטים , חזק ויעיל - מינימום דילול של 1:4 זאת אומרת כ5 ליטר של חומר ניקוי לג'אנטים לכל משתתף בעיסקה.

(תומרת 40 שקל מקבלים 5 ליטר של חומר ניקוי לג'אנטים!!!)

3884977-6815.jpg

Meguiar's All Purpose Cleaner

חומר מעולה לניקוי כללי לרכב , יכול לתת מענה להרבה בעיות כגון כתמים על בדים\עור ג'אנטים , פלסטיקים , תא מנוע ועוד.

גם כאן יחס דילול כ1:4 עד1:10.

3884983-6974.jpg

Meguiar's Shampoo Plus

יחס דילול של כ1:128 , 30 ML לכל שטיפה. מספיק לכ40 שטיפות.

שמפו לרכב , לא פוגע בשכבת הווקס.

3884985-4152.jpg

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיר אם בא לך יש לי חבר שלומד במכללה למנהל בראשון פעמיים בשבוע. אני אשלח לך איתו ותעביר דרכו את הכסף (יש לי את APC ואת החומר לגלגלים) וחבל שלא אמרת קודם:wink:

פורסם

לא נותן לי לערוך.

הדילול של השמפו הוא מינימום של 1:128 עד 1:400 , תלוי במצב הרכב.

שמפו עם סיכוך מעולה , מפרק ליכלוך קשה ומשאיר שכבת ברק.

כל המוצרים שהצעתי כאן הם לאחר קריאה של ביקורות באתרים הגדולים כגון autogeek ו cleanyourcan.

פורסם
תמיר אם בא לך יש לי חבר שלומד במכללה למנהל בראשון פעמיים בשבוע. אני אשלח לך איתו ותעביר דרכו את הכסף (יש לי את APC ואת החומר לגלגלים) וחבל שלא אמרת קודם:wink:

רעיון טוב במקרה שלא יהיו משתתפים :)

אני אשמח להצטרף, השאלה אם אתה מבקר בבאר שבע :roll:

חבל שלא ציינתי , אני מראשון לציון וההצעה היא לאנשים מאיזור מהמרכז.

אם יהיו פה עוד כמה ח'ברה מהדרום אולי תעשו לכם קניה מרוכזת משלכם.

פורסם

ניסית כבר את השמפו? אם הוא באמת כזה אני חושב שמצאתי מחליף למג'ס גולד שאמנם מצויין, אבל יקר.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
ניסית כבר את השמפו? אם הוא באמת כזה אני חושב שמצאתי מחליף למג'ס גולד שאמנם מצויין, אבל יקר.

יש פה חוות דעת מאוד מאוד מפורטת על השמפו והוא גם התייחס אליו בהשוואה לגולדקלאס באופן מפורט.

הוא ציין שהם מאוד מאוד דומים רק שהשמפו פלוס נותן יותר קצף.

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/34346-review-meguiars-shampoo-plus-d111.html

פורסם
יש פה חוות דעת מאוד מאוד מפורטת על השמפו והוא גם התייחס אליו בהשוואה לגולדקלאס באופן מפורט.

הוא ציין שהם מאוד מאוד דומים רק שהשמפו פלוס נותן יותר קצף.

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/34346-review-meguiars-shampoo-plus-d111.html

תודה, אני על זה.

פורסם

אני מחפש חומר לניקוי כלילי -אשמח להשתתף בליטר מהגלון או חצי למי שיש כבר.

למרות שיש לי חומרים קבועים שכבר שנים אני משתמש מהם,אשמח להתנסות ב All Purpose Cleaner

מעבר לזה יוזמה מבורכת. (רציתי לא מזמן להציע משהו דומה)

פורסם
אני מחפש חומר לניקוי כלילי -אשמח להשתתף בליטר מהגלון או חצי למי שיש כבר.

למרות שיש לי חומרים קבועים שכבר שנים אני משתמש מהם,אשמח להתנסות ב All Purpose Cleaner

מעבר לזה יוזמה מבורכת. (רציתי לא מזמן להציע משהו דומה)

אם הרשימה של תמיר מלאה, אני והמשתמש fastgt קונים יחד גלון של APC. הוא לוקח ליטר, אתה גם יכול לקחת ליטר.

זה יקרה שאגיע למרכז, במידה ולא יצא נח בדיוק באותו היום (אנחנו נפגשים כנראה באוטוסטור, לא בימים הקרובים), תוכל לרכוש ממנו את הליטר בחולון לאחר שנפגש.

פורסם

בסדר נראה,למרות שאני לא תמיד במרכז.אולי בכלל ארכוש גלון לבד.

הבעיה היא לא רכישת גלון לבד(אין לי בעיה כאמור) אלא אם אני אקבל ערך מוסף ממנו לעומת מה שיש לי כבר? או מול חומרים דומים זולים יותר.

(בגלל זה אני רוצה כמות קטנה לניסוי)

פורסם

אחלה יוזמה! לדעתי מגיע לכם יותר מ 6% הנחה בקניית שלושה גלונים.

מציע בנוסף לבדוק ישירות מול היבואן בארץ ולבדוק דרכו האם יש אפשרות לקבל הטבה לחברי הפורום. (לא סתם הם ספונסרים פה)

אם אני הייתי מהצד המוכר הייתי מסכים בלי לחשוב פעמיים.

בכל מקרה יוזמה מבורכת, ולחברים מאזור המרכז תנצלו את זה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...