Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחלה יוזמה! לדעתי מגיע לכם יותר מ 6% הנחה בקניית שלושה גלונים.

מציע בנוסף לבדוק ישירות מול היבואן בארץ ולבדוק דרכו האם יש אפשרות לקבל הטבה לחברי הפורום. (לא סתם הם ספונסרים פה)

אם אני הייתי מהצד המוכר הייתי מסכים בלי לחשוב פעמיים.

בכל מקרה יוזמה מבורכת, ולחברים מאזור המרכז תנצלו את זה.

מנסיון דיי ארוך עם משה מאוטוסטור, בקניה רצינית מקבלים יותר מ6% הנחה, רק צריך לבקש בנחמדות.

הוא בסדר גמור ונוהג לבוא לקראת הלקוח גם במעמד התשלום.

"יאללה בירי".

פורסם

אני גם הייתי רוצה לרכוש את התכשיר לג'אנטים אבל אתמול נתקלתי בדף הזה על הסכנות בחומר הזה.

מה אתם אומרים? התכשיר הנ"ל מכיל חומצה להבדיל מהסונקס.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני גם הייתי רוצה לרכוש את התכשיר לג'אנטים אבל אתמול נתקלתי בדף הזה על הסכנות בחומר הזה.

מה אתם אומרים? התכשיר הנ"ל מכיל חומצה להבדיל מהסונקס.

אין לי תובנות מועילות מדי.

אני רק אציין משהו חשוב, תעשו לעצמכם טובה ותמיד שימו ככפות בזמן העבודה.

ואני לא מדבר על האנשים שיש להם עור רגיש.

מלבד השמפו של הרכב אני שם כפפות במגע עם כל החומרים האחרים.

כולם בלי יוצא מן הכלל. אם יום אחד אזכה לווקס משובח בעל אחוזי קארנובה גבוהים אולי איישם אותו ידנית בלי כפפות אבל עד אז תמיד שם.

יש הרבה סכנות בחומרים השונים. גירודים, אדמומיות, נזקים לטווח הארוך שלא נדע.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני לא שם כל בשום דבר כמעט שאני עובד איתו (וכבר עבדתי עם גריז, שמנים, חומרי ריסוס וכמובן כל מוצרי הניקוי לרכב), ככה אני מרגיש יותר את פני שטח, מרגיש בדיוק איפה נמצאת ההברגה, כמה עוד יש לי לשים וגם זה מרגיש לי יותר מסורבל.

אבל אחרי השימוש תמיד שוטף ידיים (בסבון מכונאים, אין דבר עם ריח יותר טוב מזה, אפילו לא ONR).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ONR מייבש מאוד את העור,אפילו איתו אני עובד עם כפפות.

Kenworth זה לא מסוכן להשתמש בחומצה לניקוי הג'אנטים לטווח ארוך? הרי כולנו יודעים שחומצה היא לא דבר בריא לכל פני השטח.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
ONR מייבש מאוד את העור,אפילו איתו אני עובד עם כפפות.

Kenworth זה לא מסוכן להשתמש בחומצה לניקוי הג'אנטים לטווח ארוך? הרי כולנו יודעים שחומצה היא לא דבר בריא לכל פני השטח.

לדעתי זה מסוכן. מסוכן לעור שלנו, מסוכן כאשר נושמים אותו.

מסוכן לג'אנט לטווח הארוך, מסוכן לצבע, וגם לגומי. מסוכן לאוטמי צבע/ווקס, מסוכן לרכיבים בתוך מערכת הבלמים שאולי המים לא מצליחים לשטוף מהם את החומצה.

אני אולי מקצין אבל זה הקו מחשבה שמנחה אותי.

מעדיף מוצרים כמו סונקס שמצהירים עליהם כנטולי חומרים אגרסיביים. וגם אותם אני שם אחד ל חודשיים.

כמו שכתוב בחתימה if it's not clean enough add some elbow grease

הכל ניתן לנקות על ידי elbow grease.

אבל הכל תאורטי, צריך לקרוא מחקרים ולדון על זה עם אנשים שבאמת מבינים יותר ממני.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מי שאמר שהוא בעסקה , אני אצור איתכם קשר ביום ראשון , אני בעבודה עד הלילה היום.

שלחתי לך בפרטי, אבל לא ענית..

לכן אשאל כאן:

אם אני מעוניין רק בשמפו לרכב (אין לי צורך בשאר), אפשרי להסתדר איכשהו ולהצטרף לעסקה?

אני מראשון לציון

Instagram:

VWPolo6R

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

והנה זה הגיע.

תענוג שאפשר לקנות חומרים כאלה בגלונים בארץ ובמחירים הוגנים , תודה ליבואן ותודה לאוטוסטור שנתנו הנחה מכובדת.

20130613135326.jpg

פורסם
והנה זה הגיע.

תענוג שאפשר לקנות חומרים כאלה בגלונים בארץ ובמחירים הוגנים , תודה ליבואן ותודה לאוטוסטור שנתנו הנחה מכובדת.

20130613135326.jpg

יותר מ6%?

• תוכן חדש...