Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

torrentleech למשהו יש הזמנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיבה מסויימת שבגללה אתה מחפש קהילה סגורה?

חוץ מהסיבה שהקהילה מחייבת אותך לעשות SEED גם אם ממש לא בא לך באותו הרגע,אני לא רואה סיבה הגיונית לגשת לקהילות הסגורות,יש המון קהילות פתוחות מעולות להורדות טורנטים שיש בהם את כל מה שתרצה ובמהירות מעולה,הנה כמה מפורסמות:

isohunt.com

thepiratebay.com

ועוד אחד שיחסית חדש אבל הוא פשוט מעולה:

kat.ph

עוד משהו,אולי זה רק אני,אבל יש לי משתמש בטורנט ליץ (אין לי הזמנות,אחרת מזמן הייתי שולח לך) ואני פשוט לא מצליח להוריד משם כלום...ככה שלא צריך תטובות של הקהילות הפרטיות...

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
יש סיבה מסויימת שבגללה אתה מחפש קהילה סגורה?

חוץ מהסיבה שהקהילה מחייבת אותך לעשות SEED גם אם ממש לא בא לך באותו הרגע,אני לא רואה סיבה הגיונית לגשת לקהילות הסגורות,יש המון קהילות פתוחות מעולות להורדות טורנטים שיש בהם את כל מה שתרצה ובמהירות מעולה,הנה כמה מפורסמות:

isohunt.com

thepiratebay.com

ועוד אחד שיחסית חדש אבל הוא פשוט מעולה:

kat.ph

עוד משהו,אולי זה רק אני,אבל יש לי משתמש בטורנט ליץ (אין לי הזמנות,אחרת מזמן הייתי שולח לך) ואני פשוט לא מצליח להוריד משם כלום...ככה שלא צריך תטובות של הקהילות הפרטיות...

יש כמה סיבות למה עדיף חשבון בקהילה סגורה:

1. המון אתרים סגורים מציעים חבילות מיוחדות(סרטים מוזיקה סדרות..) ולבלעדית לאתר.

2. מהירות, במיוחד בטורנטים ישנים שתמיד אפשר למצוא להם סידרים.

מה שכן, צריך לדאוג לרטיו, סידבוקס זה פתרון מעולה.

למי שרוצה הזמנה להביטס שיצור איתי קשר יש לי כמה.

פורסם

Torrent leech פשוט חרא, מוריד הכל טוב ויפה אבל לא מצליח לעלות, וישלי בהעלאה כ2 מגה,

פעמיים נחסם לי המשתמש עקב אי שימוש, אין כמו thepiratebay אגב אם אתה מחפש לסרטים

Publichd מומלץ.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני ב-TL כבר הרבה שנים, שום בעיה לשמור על רטיו של מעל 1, כשמעלים על מהירות סבירה והאינטרנט זמין כל היום.

מניסיוני הקצר, דברים שיחזקו את הרטיו לטווח הארוך:

עונות של סדרות (לא פרקים בודדים, אלא טורנט של כל העונה)

סרטים שיוצאים להם בקרוב סרטי המשך. לדוגמא להוריד עכשיו את hangover.

סרטים מאוד חדשים אם תופסים בזמן.

דברים שלרוב יחלישו את הרטיו:

משחקים ותוכנות. בדר"כ יוצאות כל הזמן גרסאות שחרור חדשות, ורבים כבר לא מורידים את הישנות יותר.

פרקים בודדים של סדרות.

אצלי, פרקים בודדים של סדרות יורדים אוטומטית מטורנטים ציבוריים ברגע השחרור, אז אני לא מתעסק עם זה. בכלל, ממליץ לכולם לבחון איך להפוך דברים שצופים בהם באופן קבוע לתהליך אוטומטי לחלוטין, כולל הורדת כתוביות והעברה לספרייה (או ל-iTunes לצורך העניין). זה מקל על החיים, ולא פוגע ברטיו מהטראקר הפרטי שלך.

אגב, להורדות ולהעלות, השילוב הכי טוב של אינטרנט שמצאתי הוא תשתית הוט וספק הוטנט על 100 מגהביט. זה נותן את מהירות ההורדה וההעלאה הגבוהים ביותר בטורנטים בפועל.

לכל שאר הדברים באינטרנט, כולל סטרימינג, תשתית בזק וספק בזב"ל (מספיק 30 מגהביט) טובים בהרבה.

אצלי, בדיוק מהסיבה הזו, יש תשתית הוט להורדות ותשתית בזק לכל השאר.

פורסם
Torrent leech פשוט חרא, מוריד הכל טוב ויפה אבל לא מצליח לעלות, וישלי בהעלאה כ2 מגה,

פעמיים נחסם לי המשתמש עקב אי שימוש, אין כמו thepiratebay אגב אם אתה מחפש לסרטים

Publichd מומלץ.

לגבי טורנטליץ, מסכים. צריך שם בהחלט סידבוקס או ממש לעוף על הטורנט ברגע שהוא יוצא. לגבי Publichd , ממש לא ממליץ. אלא אם כן בא לך לחכות שבוע עד שירד לך משהו. אני כל הזמן מנסה להוריד משם PACKS של סדרות והמהירות פשוט מחרידה. זה נראה כאילו יש הרבה אנשים שמשתפים אבל בפועל זה חארטה.

המומלצים ביותר זה הביטס וטורנטדיי ולו רק בגלל הקלות שאפשר לשמור שם על RATIO.

פורסם

שמע לא ממליץ לך קהילות סגורות כמו TORRENT LEECH, היה לי משתמש, העלאה והורדה של כמעט יותר מ 2 טרה בייט (המשתמש עדיין עובד) ולפתע שמתי לב שכמעט אי אפשר להעלות אם אין לך SEEDBOX. ממש ממש העלאה איטית למרות שיש לי חיבור של 20 מגה בבית.

לעומת זא, יש לי אתר במחשב בבית שהכל שם חופשי חינם ללא צורך בהעלאות או שום דבר מיוחד, ברגע שאגיע לבית אשלח לכם את הלינק, הכל שם מצויין.

קהילות סגורות היום כבר ממש לא כמו פעם, אני צופה סגירה לאתרים האלו בקרוב.

Opel Adam S 2017

פורסם
שמע לא ממליץ לך קהילות סגורות כמו TORRENT LEECH, היה לי משתמש, העלאה והורדה של כמעט יותר מ 2 טרה בייט (המשתמש עדיין עובד) ולפתע שמתי לב שכמעט אי אפשר להעלות אם אין לך SEEDBOX. ממש ממש העלאה איטית למרות שיש לי חיבור של 20 מגה בבית.

לעומת זא, יש לי אתר במחשב בבית שהכל שם חופשי חינם ללא צורך בהעלאות או שום דבר מיוחד, ברגע שאגיע לבית אשלח לכם את הלינק, הכל שם מצויין.

קהילות סגורות היום כבר ממש לא כמו פעם, אני צופה סגירה לאתרים האלו בקרוב.

זה ש אתה או אנחנו בישראל לא מצליחים לשמור על רטיו לא אומר שהאתר מת. הקהילות הסגורות משגשגות בהורדות.

לראיה, אך אחד פה לא הזכיר את האתרים הסגורים כמו HD torrents. Ro ו what.cd ועוד

אני מצאתי את האיזון. משחקים חדשים ומשחקי XBOX אני מוריד מtl סרטים מ hd-space סדרות חבילות מוזיקה ודברים אחרים מipt. הכל בשיא המהירות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אצלי, פרקים בודדים של סדרות יורדים אוטומטית מטורנטים ציבוריים ברגע השחרור, אז אני לא מתעסק עם זה. בכלל, ממליץ לכולם לבחון איך להפוך דברים שצופים בהם באופן קבוע לתהליך אוטומטי לחלוטין, כולל הורדת כתוביות והעברה לספרייה (או ל-iTunes לצורך העניין). זה מקל על החיים, ולא פוגע ברטיו מהטראקר הפרטי שלך.

תוכל להסביר בבקשה איך אתה הופך את ההורדות לאוט'?

• תוכן חדש...