Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לאנסר 140.000 ק״מ 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב הבעיה היחידה זה הק״מ שלו 140.000 שנת 2010 לאנסר הדור החדש המחיר הנדרש עליה 56K עצות מישהו? מדובר בדגם מנוע 1800

פורסם

הלנסר הוגדר כרכב מאוד אמין(אולי הכי אמין שיש). אם מתאים לך בגלל המחיר. תקנה

אם לא מתאים תמשיך הלאה יש הרבה מעומדים .יש 2010 עם 23 K ק"מ ב 63 אלף ש"ח

פורסם

הי

אם השאלה שלך היא רק לגבי המחיר בשביל לאנסר עם קילומטראז כזה, אז המחיר סביר לחלוטין.

יש פה הורדה של כמעט 30% מהמחירון.

מה שאר הפרטים של הרכב? פרטי/ליסינג? מדובר על למעלה מ45 אלף ק"מ בשנה, זה הרבה.

פורסם

140,000 זה ממש המון. לדעתי גם רכב אמין יתחיל לעשות בקרוב בעיות עם כזה קילומטראז'. גם למכור אותו יהיה לא קל.

שווה לשלם קצת יותר עבור רכב שעשה פחות קילומטרים.

כמובן אם אתה מתכוון לנסוע עליו עד שיגמור את חייו אז זאת עסקה משתלמת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אשמח לעוד עצות תודה מראש

איזה עוד עצות אתה מצפה לקבל? יש לך פה רכב שלא נח לרגע עם ק"מ של מונית. קיבלת עצות מעולות. אם יש לך אפשרות תעבור הלאה. אם אתה מתכנן להחזיק ברכב למשך הרבה זמן ותצליח להשיג מחיר טוב אולי זאת עסקה טובה בשבילך. הרכב הזה נסע המון . הבלאי יצוץ בקרוב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הכל שאלה של עלות/תועלת.

אני לא בטוח שהרכב ייגמר בקרוב. המכוניות של היום, אם הן מטופלות כמו שצריך, מחזיקות הרבה יותר מ 140000 ק"מ. הרכב הקודם שלי היה סיאט קורדובה שקנינו חדשה ב 2007. הוא אצל הבת שלי ונוסע ונוסע ונוסע והגיע כבר ל 160000 ק"מ ללא תקלות.

לכן חשוב שתוציא מחיר טוב, תבדוק את היסטורית הטיפולים וסע לשלום...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הלנסר הוגדר כרכב מאוד אמין(אולי הכי אמין שיש).

אתה חושב על הלאנסר קלאסיק, דור קודם.

כאן מדברים על הלאנסר החדשה (1800-CVT).

פות"ש - אישית לא הייתי קונה רכב עם ק"מ כל כך גבוה, יהיה לך די קשה להסביר בעוד כמה שנים למה אתה מוכר לאנסר בן 5~6 עם 200K על השעון, מצד שני אם אתה הולך "להתחתן" אתו ולהחזיק עד שייגמר הנפט בעולם - אולי זה שווה את זה.

מצד שלישי אתה קונה יפנומטית סטנדרטית, שום דבר מיוחד, אתה רוצה להגיד לי שאין שום הצעה אחרת בשוק ב56K?

לכל חברת ליסינג יש כמה אלפי מכוניות להציע לך, מכל דגם\צבע ואפילו עם ק"מ סביר. למה לא לבדוק שם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הכל שאלה של עלות/תועלת.

אני לא בטוח שהרכב ייגמר בקרוב. המכוניות של היום, אם הן מטופלות כמו שצריך, מחזיקות הרבה יותר מ 140000 ק"מ. הרכב הקודם שלי היה סיאט קורדובה שקנינו חדשה ב 2007. הוא אצל הבת שלי ונוסע ונוסע ונוסע והגיע כבר ל 160000 ק"מ ללא תקלות.

לכן חשוב שתוציא מחיר טוב, תבדוק את היסטורית הטיפולים וסע לשלום...

הכל טוב ויפה , עד שאתה מכניס למשוואה רכב שעשה 160,000 ק"מ. יחסית ל6 שנים שהרכב עד הכביש זה גם לא מעט ק"מ. אבל פה מדובר על רכב שעשה כמעט ק"מ זהה בחצי מהזמן.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני נוסע ביום גג 10 קילומטר ככה שהוא ״יתאפס״ בעוד כשנתיים ואני לא מתכוון למכור בתקופה הקרובה

פורסם

אז בעוד שנתיים זה יהיה רכב עם 147,120קמ. שזה 29,424קמ לשנה. (שזה המון)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אז בעוד שנתיים זה יהיה רכב עם 147,120קמ. שזה 29,424קמ לשנה. (שזה המון)

למה אתה חושב שהוא רוצה למכור עוד שנתיים? חוץ מזה, בעוד 5 שנים הרכב יעמוד על 160 אלף ק"מ, שזה 20 אלף לשנה - סביר ביותר.

תראה, נתת רק פרטים שטחיים, בלי בדיקה וכו'. לפי הפרטי הללו המחיר משתלם. (תקן אותי אם אני טועה אבל המחירון הבסיסי הוא סביב 75K). מדובר על רכב פרטי?

• תוכן חדש...