Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבריי המעריכים שינה טובה,

 

יש לכם המלצה לכרית איכותית שמונעת תחושה של חום ושתהיה קשיחה יחסית עם תמיכה לשינה על הגב ועל הצד.

ניסיתי בדר' גב כרית ויסקו עם שכבת ג'ל המונעת תחושה של חום (ואכן היתה תחושה קרה ממנה) והיא היתה סבבה לשינה על הגב אבל לא על הצד.

 

המלצות מישהו?

פורסם

אני ישן על כרית ויסקו של פולירון. כמוך, גם אני מעביר את מרבית השינה שלי על הצד.

הכרית הזאת באמת פולטת פחות חום, אני מניח שזה מאפיין באופן כללי של החומר הזה.

הכרית מאוד נוחה לי ואני מרוצה ממנה, רק קח בחשבון שזה מאוד אינדיבידואלי ומה שנוח לי לא יהיה בהכרח נוח לך, וההיפך.

רכשתי אותה בחנות המפעל שלהם בקיבוץ זיקים. אפשר לקנות סוג א' במחיר של מעל 200 ש"ח וסוג ב' ב-100 ש"ח. שלי סוג ב' (קיבלתי אותה בחינם כשרכשתי את המיטה) וכמה שלא חיפשתי את הפגם, בהן צדק שעד היום לא ברור לי מדוע היא זכתה להגיע לארגז של הפגומים.

 

ממליץ בחום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש באמריקן קומפורט כמה כריות,אישית רכשתי לעצמי שם אחת,מציע לבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי יש כרית לאטקס של סימנס. צריך להתרגל לעניין הקפיציות קצת, אבל התמיכה שלה מעולה בגלל החומר. גם יותר נוח לשים אותה על הקיר ולקבל תמיכה לראש כשרוצים לראות TV או סתם לראות אותה מעליך ולא לקבל נקע בצוואר.

 

לסימנס לפחות יש 2 רמות גובה בכרית לאטקס שלהם, הנמוכה היא הסטנדרטית. מחירון ברשת ורדינון נדמה לי 280 ש"ח ליחידה (היה או שעדיין יש מבצע 400 ש"ח לזוג)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הרבה זמן חיפשתי כרית נוחה וגם אני לא סובל כריות מתחממות

 

בH&o קניתי כרית ב 220 שח

כרית נוצות קשיחה, דחוסה וכבדה ואין לי מושג איך היא נעימה כי נוצות זה הכי חם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני ישן על כרית ויסקו של פולירון. כמוך, גם אני מעביר את מרבית השינה שלי על הצד.

הכרית הזאת באמת פולטת פחות חום, אני מניח שזה מאפיין באופן כללי של החומר הזה.

הכרית מאוד נוחה לי ואני מרוצה ממנה, רק קח בחשבון שזה מאוד אינדיבידואלי ומה שנוח לי לא יהיה בהכרח נוח לך, וההיפך.

רכשתי אותה בחנות המפעל שלהם בקיבוץ זיקים. אפשר לקנות סוג א' במחיר של מעל 200 ש"ח וסוג ב' ב-100 ש"ח. שלי סוג ב' (קיבלתי אותה בחינם כשרכשתי את המיטה) וכמה שלא חיפשתי את הפגם, בהן צדק שעד היום לא ברור לי מדוע היא זכתה להגיע לארגז של הפגומים.

 

ממליץ בחום.

 

הייתי בזיקים היום ודווקא היתה שם מוכרת על הפנים, זה משפיע על הרצון באמת לקנות (בנוסף לכרית, באתי גם בשביל מזרן ומיטה).

נראה גם שהם לא ממש מקצוענים, ביקשתי כרית שלא מתחממת וקשה והבחור לא ידע מה לתת לי.

למיטב הבנתי דווקא כרית ויסקו היא זו שעוזרת לתחושה של חום ולכן יש כל מיני פטנטים שלא יתחמם.

אני עדיין בחיפושים.

כרית מנוצות ידועה כמחממת?

אבדוק את שאר ההמלצות ואשמח להמלצות נוספות.

פורסם

נסה באיקאה. יש להם מבחר מכובד של כריות בשלל גדלים, עוביים וחומרים.

רכשתי משם כרית לפני מספר חודשים, בינתיים אנחנו מסתדרים לא רע.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי יש כבר מספר שנים כרית של ד"ר גב ואני מאוד מרוצה ממנה.

יש להם מס' סוגי כריות, המחיר טיפה יקר אבל לפעמים יש מבצעים (אני למשל רכשתי כשהיה מבצע 1+1)

×
×
  • תוכן חדש...