Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך השנים היו לרכב לא מעט תקלות סדרתיות,גם במודלים מתקדים,כמו התקלת ממיר+מחשב,מנועים תפוסים,ריפודים תא נוסעים נופלים,וכו.

מבחינת צריכת דלק הרכב אוכל ממוצע של 12 קמ לליטר,תלוי באופי הנהיגה.

בסך הכל האחזקה די זולה.

פורסם
הציעו לי רנאיקס 2007 עם 60000 פרטי ב60000 ש"ח.

מה דעתכם? איך הרכב מבחינת תצרוכת דלק?

טויטה עם כל המשתמע מכך. מחירון בלי קשר למציאות . ב-60,000 אתה יכול למצוא רכבים בשנתונים גבוהים יותר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
bigbosf אתה יכול להמליץ לי על משהו? חשבתי מאוד על סוויפט 2009\2008 או SX4 4 דלתות אבל אני ממש לא מוצא דבר שלמכירה.. :( רק סוחרי רכב..
פורסם

האוטו המשפחתי הטוב ביותר בשנים האלו: איכות, נוחות, איבזור, מזגן, מנוע וגיר - כולם מצויינים.

רק עיניין הבטיחות - 4 כריות ללא ESP, הוא חיסרון. פשוט אין חיסרון אחר לאוטו הזה.

אמינות גבוהה, בעיקר של הדגמים מ 2005 אחרי מתיחת פנים .

פורסם
bigbosf אתה יכול להמליץ לי על משהו? חשבתי מאוד על סוויפט 2009\2008 או SX4 4 דלתות אבל אני ממש לא מוצא דבר שלמכירה.. :( רק סוחרי רכב..

הסוויפט שומר על ערכו ונסחר במחירון גבוה מאוד לשנתון. ממליץ לך להכנס לאתר יד 2 ולהגביל את החיפוש מחיר לסכום מקסימלי שאתה מחפש וכמובן לפי שנתון. תמצא שם הרבה מאוד אפשרויות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
הסוויפט שומר על ערכו ונסחר במחירון גבוה מאוד לשנתון. ממליץ לך להכנס לאתר יד 2 ולהגביל את החיפוש מחיר לסכום מקסימלי שאתה מחפש וכמובן לפי שנתון. תמצא שם הרבה מאוד אפשרויות.

לא מצאתי כלום

• תוכן חדש...