Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מגביר cdm88 באופן אקטיבי אני ממש מפחד לשרוף אותם, איך אני יודע כמה לפתוח גיין לפתוח במגבר?

תודה לעוזרים.

פורסם

לא ניתן לדעת במדויק, קל וחומר שלא ציינת מגבר, ר"ד, נקודת חיתוך, מתלול וכו'. ממליץ לך לא לרדת מ- 700 בסלופ 12 בכל אופן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לא ניתן לדעת במדויק, קל וחומר שלא ציינת מגבר, ר"ד, נקודת חיתוך, מתלול וכו'. ממליץ לך לא לרדת מ- 700 בסלופ 12 בכל אופן.

ועוד שאלה.. המגבר אמור להיות על hpf (בערוצים של המיריינג')?

מוגבר ע"י clif designs cd 40.4lx

ר"ד-hu double din pioneer avh4450bt

מידבאס 80HZ

מידריינג 800HZ

טוויטר 3200HZ

כרגע אלו החיתוכים שהומלצו ע"י חברי הפורום.

פורסם
המידים אמורים להיחתך בצורת באנדפאס, גם HPF וגם LPF.

מצטער שאני קצת חופר..

ערוץ ההגבר של הcdm88 אמור להיות במצב של full range כשהוא נחתך מהקרוס באיזור ה 800?

לגבי העוצמה פשוט לשחק עם הגיין עד שאני מגיע לאיזשהו איזון?

פורסם

כול החיתוכים של הסט הקדמי צריכים להעשות דרך ה -PPI

משמע שהקרוסים במגברים על פולריינג ,לפיוניר שלך יציאות RCA במתח 4V

הגיינים אמורים להיות מכווונים ל-4V או נמוך מזה.

פורסם

יש שיטה לכוון בעזרת סקופ - אני לא זוכר כרגע איך בדיוק מחשבים את הוולטאז' שהמגבר שלך צריך להוציא לרמקולים - תבדוק גם על תדר קילו הרץ וגם על תדר 4 או 5 קילוהרץ בשביל הCDM - ואז אתה תדע פחות או יותר על איזה הספק אתה מייצב אותו

CDM יכול לתפקד מצויין על ערוץ הגברה של 40 וואט - היות וזה מה שהמגבר שלך מוצהר להוציא, לשם הייתי מכוון אותו בעזרת סקופ.

אבל זה ממש לא אומר שהמגבר שלך יהיה נקי בהספק הזה.

זה ממש לא אומר שלא יהיה לך קליפינג בהספק הזה.

זה גם ממש לא אומר שהCDM שלך ישמע טוב בגיין הזה.

בסופו של דבר כוון לפי שמיעה ותהיה זהיר עם זה - תפתח את הגיין לאט לאט ותוודא שיש לך הקלטה איכותית ונקיה, בשניה שאתה מרגיש עיוות הכי קל, תוריד טיפה את הגיין וזהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...